تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸
کد خبر: ۱۸۶۵۲۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دولت اهتمام جدی برای ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی و هنری دارد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به رغم کمبود اعتبارات، دولت با اهتمام جدی برای ارتقا زیرساخت های فرهنگی و هنری تلاش می کند و کارهای خوبی در بخش های مختلف فرهنگی در حال انجام است.

عباس صالحی روز پنج شنبه پس از احترام به مقام شامخ شهدای شهرستان ماهشهر در حاشیه بهره بردای از  پروژه فرهنگسرای این شهرستان  اظهار داشت:  در استان خوزستان تحرک خوبی در فضای زیرساختهای فرهنگی و هنری شاهد هستیم و در کل کشور این قدم ها گام به گام در حال پیشرفت می باشد.

وی افزود: پتانسیلهای خوبی که در استان خوزستان برای گسترش فضاهای فرهنگ و هنری وجود دارد کمک می کند تا هنرمندان به عنوان تولیدگران فرهنگ و هنر و جامعه به عنوان مخاطبان این حوزه بتوانند شرایط مناسبتری را در سالهای آینده داشته باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد  اسلامی گفت: این فرهنگسرا فرصت های قابل توجهی را برای حوزه های فرهنگی و هنری استان فراهم می آورد و وجود کارگاه ها و کلاسهای آموزشی فضای فرهنگی شهرستان را قوی تر می کند و  در کنار این فرهنگسرا پارکی دیده شده که به ایجاد فرصت ها هم افزایی کمک می کند.

 طرح اجرای فرهنگسرای ماهشهر که از سال ۸۶ آغاز شد دارای سه هزار و ۸۵۰ متر  زیربنا است که با صرف اعتبار ۷۷ میلیارد ریال به سرانجام رسید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح پنجشنبه در سفری یک روزه برای بهره بردای از سه فرهنگسرا،  دیدار با نماینده ولی فقیه در خوزستان و احترام به مقام شامخ شهدا در گلزار شهدای ماهشهر وارد خوزستان شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار