
اردشیر شمس گفت: نزدیک به یک دهه است که به دلیل آبگیری سد گتوند 60 روستا در شهرستانهای مسجدسلیمان و لالی به زیرآب رفته و ساکنان آنها مجبور به مهاجرت به دیگر شهرهای استان خوزستان شدند که این مسئله مشکلاتی را برای آنها به دنبال داشته است.
شمس ادامه داد: کوچ اجباری از سرزمین آبا و اجدادی و دل کندن از تمامی خاطرات و تعلقاتی که این مردم عزیز به خاکشان داشتند به یکباره از همه این داشتههای مادی و معنوی دل بریدند و به دیاری که هیچگونه تعلقی به آنجا نداشتند، مهاجرت کردند.
وی اضافه کرد: تا قبل از آبگیری سد گتوند و مهاجرت روستائیان این مناطق از نعمتهای سرشار خدادادی از کشاورزی گرفته تا دامداری بهره مند بودند و تقریبا بی نیاز از هرگونه اقلام غذایی و مایحتاج روزمره، چرخه زندگی شان به خوبی می چرخید.
وی عنوان کرد: دستگاه های ذیربط برای تامین ملک و محل سکونت، اعتباراتی را به این خانواده ها اختصاص دادند که به هیچ عنوان با این اعتبار اهالی روستاها نتوانستند در مناطق دیگری صاحب خانه و زندگی شوند. در واقع آنها با این پول تنها توانستند در شهرستان های لالی و مسجدسلیمان سرپناهی برای خود اجاره کنند و این در حالی است که سال به سال به هزینه رهن و اجاره ها اضافه می شود.
وی بیان کرد: هم اکنون با چند طرح کارآفرینی از جمله پرورش ماهی در پشت سد و ایجاد روستاهای بوم گردی به دنبال ایجاد شغل برای این مردم هستم که امیدوارم در این زمینه مسئولان استانی و کشوری از ما حمایت کنند که انشاالله بتوانیم رونق چرخه اقتصادی را به این منطقه بازگردانیم و تعدادی از این روستاییان به مناطق بازگشته و با شرایط بهتری لقمه نانی به دست آورند./ایلنا