در ادامه بازيهاي ليگ برتر بدمينتون كشور، تيم هيات خوزستان در يك ديدار معوقه از هفته دوم دور برگشت، به روغن گلبهار سمنان باخت و يك پله در جدول سقوط كرد.
غلامعباس دهنوي، سرمربي تيم هيات استان در گفتوگو با اظهاركرد: اين رقابت روز گذشته (يكم خردادماه) با نتيجه 4 بر يك به سود تيم سمناني به پايان رسيد. اين ديدار مطابق پيشبيني ما از آب درنيامد. پيشبيني ما اين بود كه اين بازي را با نتيجه 3 بر 2 ميبريم و تدابيري كه انديشيده بوديم نيز تقريبا نتيجه داد ولي متاسفانه يكي دو بازيكن در سطح خودشان بازي نكردند.
وي افزود: به دليل نداشتن بودجه مجبور بوديم با قطار به سمنان برويم و روز بازي به اين شهر رسيديم. خستگي ناشي از سفر موجب ضعف در بازي شد. افزون بر اين، تغيير شرايط آب و هوايي نيز تاثير داشت. اهواز هواي مرطوبي دارد ولي سمنان از آب و هواي خشكي برخوردار است و بايد يك روز قبل از مسابقه تمرين مختصري در اين شهر انجام ميداديم تا بازيكنان خودشان را با شرايط آب و هوايي تطبيق دهند ولي متاسفانه نتوانستيم اين كار را انجام دهيم.
سرمربي تيم هيات خوزستان بيانكرد: روغن گلبهار تيم سوم جدول است و براي برد آمده بود تا جايگاه سومي خود را در جدول مستحكم كند. اگر اين بازي را ميبرديم، ميتوانستيم جزو سه تيم اول باشيم ولي همه عوامل ازجمله شرايط ميزباني و حمايت تماشاگران، دست به دست هم داد تا يكي دو بازيكن ما بازي هميشگي خود را انجام ندهند و نتيجه را واگذار كنيم.
وي ادامهداد: از نتيجه بازي راضي نيستيم و به جز يكي دو نفر، از ساير بازيكنانم راضي هستم. روغن گلبهار نيز تيم قدرتمندي بود و از بازيكنان خوبي استفاده ميكرد. اين تيم يك بازيكن خارجي و دو مليپوش در تركيب خود دارد. ما در بازي رفت نيز 3 بر 2 به اين تيم باخته بوديم اما با اين حال ميتوانستيم نتيجه بگيريم.
دهنوي عنوانكرد: هم اكنون با 18 امتياز در رده پنجم جدول ردهبندي قرار داريم. در هفته يازدهم ليگ برتر نيز پنجشنبه چهارم خردادماه در اهواز به به مصاف كرمانشاه ميرويم. اين تيم در مكان ششم جدول ردهبندي قرار دارد. بازي نزديكي با اين تيم خواهيم داشت و اميدواريم بتوانيم نتيجه بگيريم.