تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۸
کد خبر: ۱۸۳۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
بوعذار:

فولاد و استقلال اهواز در حد تيم‌اند نه باشگاه!

دونده خوزستاني عضو تيم‌ملي با بيان اين‌كه باشگاه‌هاي خوزستان حرفه‌اي نيستند، گفت: يك باشگاه حداقل بايد60، 70 درصد ورزش‌هاي حرفه‌اي استان را پوشش دهد.
 
رضا بوعذار در گفت‌وگو با ايسنا اظهاركرد: بعد از چند سال ورزش استان توانسته است جايگاه خود را در كشور به دست بياورد و ما اكنون شاهد پيشرفت‌ ورزش خوزستان هستيم ولي متاسفانه در استان باشگاه‌هايي‌ داريم كه در حد يك تيم‌اند نه در حد يك باشگاه.
 
وي ادامه‌داد: يك باشگاه بايد بتواند رشته‌هاي ورزشي مختلف را پوشش دهد. باشگاه‌هايي را كه ما در استان‌ داريم، ‌درست است كه پروانه باشگاه‌داري دارند اما فعاليت‌شان در حد يك تيم فوتبال است. سپاهان، پرسپوليس، مس سرچشمه و تراكتورسازي، باشگاه هستند و باشگاه‌هايي مثل فولاد و استقلال اهواز در حد تيم‌اند.
 
دارنده مدال طلاي دوي 400 متر مسابقات داخل سالن 2012 چين عنوان‌كرد: در اين جا در زمينه ساختاري مشكل نداريم و فضاي ورزشي استان‌مان براي هر شهروند يك متر است. بهترين ورزشكارهاي خوزستان مثل حدادي و ميداوودي و ديگر بازيكن‌هاي خوب‌مان به دليل مشكلات موجود، بيرون از استان رفته‌اند و بسياري از دونده‌هاي تراز اول كشور كه خوزستاني هستند در استان خودمان باشگاه ندارند و همچنين دغدغه مالي دارند.
 
وي خاطرنشان‌كرد: ‌همه نگاه‌ها در اين زمينه به سمت اداره‌كل ورزش و جوانان استان است ولي من فكر مي‌كنم اين نگاه‌ها بايد به سمت مسوولان و نماينده‌هاي استان باشد. هم‌چنين‌ هر چه قدر بتوانيم يك ورزشكار را از نظر مالي تامين كنيم، ‌آن‌ها نيز مي‌توانند به نتيجه بهتري دست پيدا كنند. ما از نظر آموزشي نيز عقب هستيم و آن به دليل محدوديتي است كه در بعضي از رشته‌ها ايجاد كرده‌ايم. آن آموزشي كه بايد به ورزشكاران داده شود، در اين جا داده نمي‌شود.
 
بوعذار ادامه‌داد: اگر زماني من از اين جا رفتم دونده‌اي نيست كه جاي من را پر كند. ما در اين جا ساختار و اسكلت ورزشي‌مان روي يك نفر است. نيامده‌ايم مدرسه‌اي بسازيم و چندين بوعذار، علي دورقي و حامد حدادي‌ در استان‌مان آموزش دهيم. مسوولان ما نيامدند كار ساختاري انجام دهند و به جاي يك نفر، چند نفر را آموزش داده و آماده كنند.
 
وي درخصوص طرح آمايش ورزش استان هم گفت: ‌اگر به گرشاسبي،‌ مديركل ورزش و جوانان استان اجازه كار بدهند و فرمانداري نيز او را كمك كند، او مي‌تواند طرح‌هايي را در خوزستان اجرا كند. با آمدن گرشاسبي جايگاه‌ ما در ورزش كشور نيز تغيير كرد و از نظر ارتباطات، ساختار و پيشرفت در ورزش بهتر شده‌‌ايم. چنين مديري كه در پايتخت كار كرده است با طرح‌هايش مي‌تواند موجب پيشرفت ورزش استان‌مان باشد.
 
اين دونده خوزستاني در پاسخ به اين سوال كه ضعف مديريت تا چه اندازه در عدم‌پيشرفت ورزش استان نقش دارد؟ اظهاركرد: مديريت نقش مهمي در پيشرفت رشته‌هاي مختلف ورزشي دارد. ضعف در مديريت يك مدير موجب مي‌شود تا برنامه‌ريزي‌هاي او به درستي انجام نشود. اگر يك مدير بتواند با عوامل و ساختارهاي موجود خود را هماهنگ كند و بر زيرمجموعه‌اش احاطه كامل داشته باشد، مي‌تواند باعث پيشرفت شود.
 
وي به تعامل اداره‌كل ورزش و جوانان استان با شهرداري و آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: اگر تعامل خوبي بين اين ارگان‌ها صورت بگيرد، مطمئن باشيد ما مي‌توانيم به بهترين پيشرفت‌ها در كشور و حتي آسيا دست پيدا كنيم. اگر اين دو ارگان با اداره‌كل ورزش و جوانان استان متحد شوند، مي‌توانند يك مكمل خوب براي ورزش‌مان باشند.
 
بوعذار در پاسخ به اين سوال كه باشگاه‌هاي استان براي پيشرفت ورزش بايد چگونه عمل كنند؟ عنوان‌كرد:‌ باشگاه‌هاي استان هيچ كدام به سمت ورزش نمي‌آيند. همه براي اين‌كه فوتبال براي آن‌ها تبليغ دارد و در اين زمينه با آن‌ها مصاحبه مي‌كنند و اسم‌شان در تلويزيون گفته مي‌شود، به سمت فوتبال مي‌روند. آن‌ها به فكر پيشرفت ورزش نيستند و فعاليت‌شان فقط در يك زمينه است كه آن هم فوتبال مي‌باشد.
captcha
آخرین اخبار