تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
کد خبر: ۱۸۲۲۷۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اولویت اول پرداخت‌ خسارت سیل، خسارت‌های مردمی است

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه زیرساخت‌های دولتی نیز دارای اهمیت هستند اما اولویت ابتدایی پرداخت‌ها خسارت‌های مردمی است، گفت: اولویت ما در برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته جبران خسارات مردمی است و پس از آن جبران خسارات وارده به زیرساخت‌ها و تاسیسات است.
 
کیامرث حاجی زاده در جلسه کمیته استانی برآورد و تخصیص منابع خسارت‌های سیلاب خوزستان که امروز 9 اردیبهشت ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اگر برآورد صحیحی از خسارت‌های سیلاب خوزستان نداشته باشیم، نمی‌توانیم در بحث بازسازی و بهسازی مناطق سیل‌زده خوزستان به خوبی اقدام کنیم.

وی افزود: در کمیته بازسازی مدیریت بحران استان، فرم‌های استاندارد‌شده‌ای برای خسارت‌ها وجود دارد که این فرم‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی استان تکمیل و ارسال شده‌اند و پیگیر بحث پرداخت خسارت‌های سیلاب هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با تاکید بر هماهنگی میان بخش‌های مختلف برای پرداخت خسارت‌ها تصریح کرد: همه گزارش‌های ارائه‌شده از سوی کمیته‌های ارزیابی خسارت‌های سیلاب باید به امضای رییس این کمیته برسد و پس از تایید، به کشور ارسال خواهد شد.

حاجی زاده عنوان کرد: تاکید رییس جمهور و دولت بر این است تا ابتدا خسارت‌های وارد شده به مردم در سیلاب پرداخت شود و سپس نسبت به جبران سایر خسارت‌ها اقدام شود. در برخی از مناطق مردم اندک دارایی‌های خود را از دست دادند و امیدواریم با جبران خسارت‌ها مجددا بتوانند در مسکن‌های خود ساکن شوند.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های دولتی نیز دارای اهمیت هستند اما اولویت ابتدایی پرداخت‌ها خسارت‌های مردمی است، گفت: اولویت ما در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته جبران خسارات مردمی است و پس از آن جبران خسارات وارده به زیرساخت‌ها و تاسیسات است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: عمده خسارت تا این لحظه در حوزه اموال مردم بوده است که شامل خسارات کشاورزی، مسکونی، لوازم خانگی، ماشین‌آلات صنعتی، تجاری و عشایر و در حوزه تاسیسات نیز خسارات وارده شده زیرساخت‌های آب، برق، گاز، راه، مدارس، ساختمان‌ها،بهداشت و درمان و معابر وارد شده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار