تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۴
کد خبر: ۱۸۱۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راهپیمایی حمایت ازمردم بحرین فرداجمعه درسراسرخوزستان

خوزنیوز: راهپیمایی حمایت ازمردم مظلوم و ستمدیده بحرین فردا پس از نماز عبادی سیاسی جمعه در سراسر استان خوزستان برگزار می شود.

به گزارش خوزنیوز به نقل از ایرنا، به همین مناسبت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان روز پنج شنبه در اطلاعیه ای از نمازگزاران و عموم مردم مومن و همیشه در صحنه خوزستان خواسته است در این راهپیمایی حضوری دشمن شكن داشته باشند.

در این اطلاعیه آمده است' با توجه به توطئه شوم استكباری - صهیونیستی آل خلیفه و آل سعود مبنی بر طرح اتحاد بحرین و عربستان و تبعات ضدامنیتی این اقدام بخصوص در پی داشتن مظلومیت مضاعف مردم ستمدیده و متدین بحرین و در نتیجه ضرورت حمایت از مردم مظلوم و بپاخاسته این كشور و محكومیت همگانی این توطئه شوم ،تظاهرات مردمی پس از اقامه نماز جمعه در سراسر استان برگزار خواهد شد.'

توطئه اتحاد بحرین و عربستان سعودی خشم شدید مردم مسلمان بحرین را در پی داشته است به گونه ای كه در یك هفته اخیر مردم این كشور با تجمع و تظاهرات مخالفت خود را با این طرح اعلام كردند.

در یك سال گذشته چندین راهپیمایی در حمایت از مبارزات مردم مظلوم بحرین علیه رژیم خودكامه آل خلیفه در استان خوزستان برگزار شده است.
captcha
آخرین اخبار