تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲
کد خبر: ۱۸۱۱۳۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شهرآوردخوزستانی‌؛ آخرین تلاش‌های استقلال برای فرار از قعر جدول

در هفته بیست و پنجم این رقابت‌ها دوتیم هم استانی استقلال و فولاد خوزستان روز ۵شنبه ۲۲ فروردین ساعت۱۵ در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف هم می‌روند.
 درچارچوب بازی های لیگ برتر فوتبال کشور و در هفته بیست و پنجم این رقابتها دوتیم هم استانی استقلال و فولاد خوزستان روز 5شنبه 22 فروردین ساعت15 در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف هم خواهند رفت.

در این بازی تیم استقلال خوزستان به عنوان تیم میزبان از تیم فولاد در ورزشگاه غدیر پذیرایی می‌کند دیداری که هم استقلال و هم فولادی‌ها از حمایت تماشاگران بهره می‌برند تیم استقلال خوزستان هفته گذشته بازی برده را باشکست دقایق پایانی مقابل تیم جم بوشهر عوض کرد تا وضعیت نگران کننده‌ای در جدول داشته باشد.

درهفته‌ای که دو تیم پایین جدول تساوی کرده بودند آبی پوشان باز هم فرصت سوزی کردند و با 10 امتیاز همچنان در قعر جدول باقی بمانند شاگردان سیروس نعمتی نژاد به خوبی می‌دانند اگر این هفته در زمین خودی به پیروزی نرسند امیدهای حضور در لیگ برتر را خیلی کم رنگ خواهند کرد بنابراین آبی پوشان روزپنج شنبه محکوم به پیروزی در این دیدار هستند.

در آن سوی میدان فولاد خوزستان هفته گذشته با ارایه بازی خوب و منطقی برابر شاگردان یحیی گل محمدی تیم پدیده مشهد را در ورزشگاه شهدای فولاد متوقف کردند و برای تثبیت جایگاه ششمی خود چشم به 3 امتیاز این بازی دارند.

استقلال خوزستان تا حالا 24 بار به مصاف حریفان رفته و آمار 3 برد،7 تساوی و 14 باخت به ثبت رسانده است همچنین با14گل زده و 35گل خورده با تفاضل منفی 21 باده امتیاز در جایگاه شانزدهم جدول قرار دارند و در صورت برد فقط فاصله خود را با رقباکم خواهدکرد و هم چنان در قعر جدول خواهد ماند اما تیم فولاد خوزستان از 24 بازی توانسته 7 بار پیروز شود، 9 بارمساوی و8 باخت داشته باشد. فولادی‌ها تاکنون امار 20 گل زده و 27گل خورده به ثبت رساندند و با تفاضل 7 گل منفی با کسب 30 امتیاز در مکان ششم جدول قرارگرفته اند.

هفته پیش بعد از اتمام بازی‌ها سرمربی آبی پوشان مدعی شد که ماندنشان در لیگ برتر فقط دست خدا خواهد بود و به تعابیری استقلالی‌ها با وجود مشکلاتی که دارند منتظر معجزه یا اتفاق خاصی در بازی‌ها هستند تا خود را از قعر جدول جدا کنند و در لیگ برتر بمانند اما در تیم فولاد خوزستان شرایط به مراتب بهتر است و قرمزپوشان بدون استرس و با آرامش پابه بازی این دیدار می‌گذارند.

این بازی که به دربی خوزستان به حساب می آید برای تماشاگران دو تیم حایز اهمیت است به خصوص آبی پوشانی که میزبان این بازی هستند اما بی شک فولادی‌ها در این ورزشگاه هم غریبه نخواهند ماند و هواداران پرشور این تیم همچنان امیدوار به نتایج خوب تیم شان هستند دراین بازی تیم پیروز حتما هدیه ویژه‌ای به هوادارانش خواهد داد چرا که این بازی به نوعی تقابل سرخابی استان خوزستان محسوب می‌شود.

دیدار رفت دوتیم روزجمعه 4 آبان سال 97 بامیزبانی تیم فولاد خوزستان در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار شد که با نتیجه بدون گل تساوی به پایان رسید. در تیم استقلال خوزستان وحید خشتان با 5گل زده بهترین گل زن آبی پوشان است و در تیم سرخ پوشان لوسیانوپریرا با 8گل زده بهترین گلزن فولاد خوزستان محسوب می‌شود.

به هرحال با توجه به جایگاه دوتیم درجدول پیروزی برای آبی پوشان از نان شب واجب‌تر محسوب می‌شود البته تساوی برای فولادی‌ها هم نتیجه بدی نخواهد بود اما برای استقلال خوزستان راضی کننده نخواهد بود.

گفتنی است؛ این دیدار در حالی برگزار می‌شود که دو تیم سابقه قهرمانی در لیگ برتر را دارند و با وجود این سبقه تماشاگران انتظاربازی خوب و حساس بین دو تیم خوزستانی دارند.

مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار