تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸
کد خبر: ۱۸۱۱۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سردرگمی مردم از اطلاع رسانی نادرست ستاد مدیریت بحران در بندرماهشهر

در حالی که ستاد مدیریت بحران شهرستان بندرماهشهر در ساعات پایانی شب جمعه طی اطلاعیه‌ای کلیه مدارس و مراکز آموزش عالی این شهرستان را تعطیل اعلام کرد دقایقی بعد این ستاد با مدیریت فرماندار بندرماهشهر این اطلاعیه را رد و مردم را سردرگم اخبار خود کرد.
 شامگاه جمعه 15 فروردین ماه ستاد بحران شهرستان بندرماهشهر طی اطلاعیه‌ای کلیه مدارس و مراکز آموزش عالی را تا 23 فروردین ماه تعطیل اعلام کرد؛ این خبر با سرعت زیادی در تمامی شبکه‌های مجازی و رسانه‌ها منتشر شد و همه مردم از این موضوع آگاه شدند و با خیالی راحت و مطمئن از اینکه تمامی مدارس تعطیل بوده و هیچ دانش‌آموزی فردا صبح به مدرسه نمی‌رود شب خود را به پایان رساندند.

معلمان، کادر اجرایی مدارس و دانش‌آموزان به‌خیال تعطیلی هفته آینده مدرسه‌ها در پی برنامه‌ریزی برای استفاده از این تعطیلی بودند که ناگهان ستاد بحران شهرستان بندرماهشهر طی اطلاعیه‌ای خبر قبلی خود را اصلاح و تنها مراکز آموزش عالی شهرستان بندرماهشهر را به‌مدت یک هفته تعطیل اعلام کرد.

محسن بیرانوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندرماهشهر اظهار داشت: طبق تصمیم ستاد بحران شهرستان بندرماهشهر تنها مراکز آموزش عالی شهرستان بندرماهشهر به‌مدت یک هفته تعطیل بوده است و اطلاعیه‌ای که از سوی ستاد بحران به‌واسطه روابط عمومی فرمانداری منتشر شده اشتباه بوده است.

فرماندار بندرماهشهر افزود: ما از همه رسانه‌ها درخواست کردیم که اصلاحیه اطلاعیه ستاد مدیریت بحران شهرستان بندرماهشهر را نیز منتشر کنند که این کار در حال انجام بوده است.

تصمیم تعطیلی مراکز آموزش عالی طی چند روز گذشته از سوی ستاد مدیریت بحران استان خوزستان منتشر شده بود و انتشار مجدد هیچ بازخوردی بین مردم نداشته است و اطلاعیه اول ستاد مدیریت بحران و سپس اصلاحیه آن تنها سردرگمی را بین مردم در بر داشته است.

عدم حضور خبرنگاران برای پوشش و انتقال صحیح اخبار از دیگر نکات ستاد مدیریت بحران شهرستان بندرماهشهر بوده که این امر به‌خلاف رویه دیگر ستاد‌های مدیریت بحران شهرستان‌های کشور است و یکی از دلایل اصلی سردرگمی مردم بندرماهشهر به‌شمار می‌رود.

حال این‌که در ستاد مدیریت بحران شهرستان بندرماهشهر چه گذشته که ابتدا اطلاعیه تعطیلی کلیه مدارس به‌مدت یک هفته منتشر شده و سپس ساعتی بعد اصلاحیه عدم تعطیلی مدارس منتشر می‌شود را هنوز هیچ مسئولی به رسانه‌ها نگفته است.

مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار