مدیرکل صدا و سیمای مرکز آبادان با تشریح ویژه برنامه های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در 2 بخش عربی و فارسی گفت: 2 هزار و 800 دقیقه اثر فاخر فرهنگی و هنری به این مناسبت در صدا و سیمای مرکز آبادان تولید شده و یا در دست تولید است.
داریوش دبیقی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران از رسالت رسانه ملی با تشریح نقشه های شوم دشمنان قسم خورده انقلاب و طراحان فتنه های داخلی و خارجی افزود: بیان شرایط پیش و پس از انقلاب، محور کار مستند سازان، تهیه کنندگان و سایر برنامه سازان ما در 4 حوزه خبر، صدا، سیما و فضای مجازی قرار گرفته است.
وی با اشاره به برجسته سازی تقویت روحیه مطالبه گری جامعه در برنامه ها افزود: معرفی و عملکرد نخبگان علمی و پویندگان انقلاب شکوهمند اسلامی، روایتهایی از اماکن فرهنگی ،تاریخی آبادان و خرمشهر به عنوان پایگاه های اصلی مبارزات انقلابی همراه با اجتماعات تاثیرگذار در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در زمره تولیدات انقلابی ما قرار دارد.
دبیقی گفت: در برنامه های گفت و گو محور نیز به بررسی و تحلیل نقش و حضور مبارزان و متفکران شاخص انقلاب اسلامی از جمله شهید مطهری و دکتر شریعتی در دانشکده نفت آبادان پرداخته خواهد شد.
عالی ترین مقام رسانه ملی در آبادان یادآور شد: بازخوانی زندگینامه، تبیین تفکرات و سبک زندگی شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم به عنوان یکی از ارزشمندترین دستاوردهای معنوی انقلاب اسلامی نیز در دستور کار برنامه سازان است.
دبیقی از تولیداتی نظیر عکس نوشت، موشن گرافی و اینفوگرافی هم با موضوع چهل سالگی انقلاب خبر داد و تاکید کرد: برنامه سازان ما در حوزه های صدا، سیما، خبر و فضای مجازی همواره پیام رسان آرمانهای انقلاب اسلامی هستند و در جشن چهل سالگی انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.
وی به تولید برنامه مستند شهدای مدافع حرم و هشت سال دفاع مقدس، کارنامه، نبض انقلاب، مسیر تعالی به عنوان برنامه های فاخر صدا و سیمای مرکز آبادان با موضوع چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان داشت:تمامی حوزه های برنامه ای و محتوایی مرکز آبادان باهمه تمرکز لازم در تولید این آثار فاخر همیاری دارند.
وی گفت:برنامه های صدا و سیمای مرکز آبادان در 2 زبان عربی و فارسی تولید و پخش می شود و در برنامه های تولیدی توجه خاصی به نقش روستاهای مرزی در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس شده است.
آبادان نخستین شهری بود که پس از تهران در هشتم اسفند ماه سال 1349 دارای فرستنده تلویزیونی شد.