تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۱
کد خبر: ۱۷۲۵۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
وزیر اطلاعات در تشییع شهدای اهواز:

تروریست های حادثه اهواز تا آخرین نفر شناسایی می شوند

وزیر اطلاعات از شناسایی عقبه تروریست های عملیات تروریستی اهواز تا آخرین نفر و عقوبت آنها خبر داد.
تروریست های حادثه اهواز تا آخرین نفر شناسایی می شوند
 حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی صبح امروز در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی اهواز با تسلیت این حادثه تروریستی اظهار کرد:شهادت و به خون خفتن خوزستانی ها برای اهالی این استان امری غیرطبیعی نیست و تاریخ خوزستان با شهادت درهم آمیخته است. در طول تاریخ مقاومت خوزستانی ها در مقابل جنایتکاران بعثی و تمام تعدی ها مثال زدنی است.

وی افزود: مردم خوزستان با پیروی از راه انبیاء در برابر شهادت عزیزان و آسیب هایی که در راه خدا متحمل می شود، ایستاده و اصلا اراده آنها متزلزل نشده و سستی نخواهند داشت. دشمنان بدانند چنین حرکت هایی در وحدت عرب و بختیاری تأثیری نگذاشته و بلکه باعث وحدت بیشتر هم می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علوی بیان کرد: جنایتکارانی که دست به این جنایت زدند بدانند که فرزندان ایران اسلامی در برابر این جنایت سکوت نمی کنند؛ جنایت کودک کشی، تیراندازی به سمت زنان و فرزندان چیزی نیست که فرزندان ایران اسلامی در دستگاه های امنیتی، اطلاعاتی و نظامی از آن صرف نظر کنند.

وزیر اطلاعات بیان کرد: عقبه تروریست ها تا آخرین نفر به وسیله نیروهای نظامی، انتظامی، قضائی، سیاسی، اطلاعاتی و سربازان گمنام امام زمان شناسایی می شوند و حتی بخش عمده ای از آنها دستگیر شدند و تا آخرین نفر به کیفر می رسانند و به دنیا پیام می دهند که ایران اسلامی جای دست زدن به این جنایت های ضد بشری نیست و به زودی مجرمان انتقام خود را پس می دهند.

وی عنوان کرد: تسلیت ریاست جمهور و اعضای هیئت دولت که به نمایندگی از هیئت دولت پنج نفر به اهواز آمده را به مردم ابلاغ و برای همه مردم مقاوم خوزستان به ویژه خانواده شهدا آرزوی صبر و عزت روزافزون داریم.

تروریست های حادثه اهواز تا آخرین نفر شناسایی می شوند
سردار سلامی: واکنش به عملیات تروریستی اهواز ویران گر و نابود کننده است
 جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: قول می دهیم که واکنش ما عملیات تروریستی اهواز پشیمان کننده، ویران گر و نابودکننده باشد.

 سردار حسین سلامی صبح امروز در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی اهواز در جمع مردم اظهار کرد: خوزستان بیرق دار عزاداری و پرچم دار فداکاری و سرزمین آزمون های بزرگ است. امروز اهواز درخشان ترین شهر عالم روی زمین است؛ بیرق ها همچنان در اهتزاز است و قلب های مردمان این سرزمین سرشار از شوق و شور شده و دوباره به میدان آمدند.

سردار سلامی افزود: درود خداوند بر مردمان وفادار این سرزمین امروز شما ۲۴ ستاره درخشان را تا عرش تشییع می کنید تا ۲۴ ستاره دیگر بر سپهر افتخارات شما بدرخشد. هیچ کسی گمان نکند مردمانی که در هشت سال دوران باشکوه دفاع مقدس از غرش بمب ها، موشک ها و انفجار توپ ها نترسیدند و نلرزیدند امروز از حرکت چهار پشه در بیشه شیران نگران شوند.

وی تاکید کرد: این دریای مواج اما با اطمینان، آرام و صلابت جمعیتی که امروز آمده اند تا محاسبات دشمنان را بهم بزنند نشان می دهد که معجزه خون شهدا وحدت، یکپارچگی و دمیدن روح عاشورا در جامعه است.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: می دانیم کانون طراحی این توطئه ها کجاست؛ آنان که مردان و زنان این سرزمین را بی گناه می کشند هیچ حجتی ندارند از آنها سئوال می کنیم به کدامین گناه این افراد بی گناه را به خاک و خون کشیدید؟ آیا این مردمان موحد و خداپرست مگر کفار بودند.

سردار سلامی ادامه داد: این جنایت هولناک پرده تزویر مثلث آمریکا، اسرائیل و رژیم آل سعود را برداشت؛ آنها که دم از حمایت از مردمان شریف عرب می زنند که سردسته آنها رژیم سعودی است آیا می دانند تعداد زیادی از شهیدان از همین مردمان بودند؟ خون عرب، لر و فارس در هم آمیخته شد.

وی افزود: به مقامات کشورهای حمایت کننده تروریست ها هشدار می دهیم، نقطه مرکزی و کانون طراحی این توطئه ها مشخص بوده و انتقام سختی از دشمنان می گیریم و این مسئله را تمام جهان دیده اند. صهیونیست ها دیدند که چگونه انتقام گرفتیم آن هنگام که دانشمندان را در خیابان ها ترور کردند؛ آنها می دانند چه کردیم وقتی دشمنان به ما کوچکترین نظری داشتند. وقتی شهید الله دادی را در جولان به شهادت رساندید متوجه انتقام شدید؛ وقتی در پایگاه تیفور جوانان را شهید کردید همه عکس العمل ما را دیدند.

سردار سلامی اظهار کرد: به آمریکایی ها هشدار می دهیم که شما فقط شکست خوردن را یاد گرفتید؛ در مکتب ما آمریکایی ها و اسرائیلی ها فقط شکست را یاد گرفته و حزب الله آنقدر قدرت گرفت که اسرائیل را در مرز بین مرگ و بقا نگه داشته است. دشمنان نقشه صلح و خاورمیانه جدید را سرانجام رسانده یا سوریه را تجزیه و نظام بشار اسد را تجزیه کنند؛ آنها نتوانستند عراق را تجزیه و بر آن سیطره سیاسی پیدا کنند چون هواداران انقلاب آنجا بودند و خواهند بود.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: قول می دهیم که واکنش ما به این ماجرا پشیمان کننده، ویران گر و نابودکننده باشد؛ هیچ کسی هرگز نمی تواند بر کودکان این سرزمین بتازد و به تمام کسانی که پشت این ماجرا هستند هشدار می دهیم.

سردار سلامی خطاب به مردم گفت: درود خداوند بر اهواز و خوزستان و جان ما فدای همه شما و خاک کف پای شما را به چشم کشیده و به آن افتخار می کنیم.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار