تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰
کد خبر: ۱۶۷۸۶۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ارتقاء سود آوری از برنامه های اصلی و راهبردی بانک مهر اقتصاد می باشد

ارتقاء سود آوری از برنامه های اصلی و راهبردی بانک می باشد

با حضور مدیر عامل بانک مهر اقتصاد و معاونین امور مناطق، طرح و توسعه، پشتیبانی، مالی، مدیر کل حراست و سرپرست معاونت حقوقی و اعتبارات، نشست هم اندیشی مدیران اداره امور شعب استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

 سید ضیاء ایمانی – مدیر عامل بانک – در این نشست با بررسی وضعیت استان و جمع بندی نظرات تخصصی معاونت های حاضر در جلسه، راهکارهای عملیاتی را در راستای مرتفع شدن موانع و مشکلات ابلاغ کرد.

ایمانی با تشکر از تلاش ها و زحمات همکاران در پیشبرد اهداف و ماموریت های بانک، بر توسعه سهم از بازار و مصرف بهینه منابع و وصول مطالبات تاکید کرد و گفت: حضور گسترده و موثر و شناسایی بازارها و بنگاه های مختلف اقتصادی، جذب مشتریان کلان و ارتقاء سود آوری از برنامه های اصلی و راهبردی بانک است که مسئولیت آن بر عهده تمامی همکاران و رسیدن به آن مستلزم تلاش همه جانبه آن ها می باشد.

ایمانی با تاکید بر اهمیت فروش دارایی های مازاد، تصریح کرد: فروش املاک تملیکی و مازاد یکی از مهم ترین برنامه های در دست اقدام است و در تلاش هستیم تا با فروش دارایی های سمی، بهره وری و سوآوری بانک افزایش یابد.

مدیر عامل بانک در بخش دیگری از سخنان خود عملکرد و ارتقاء بهره وری را مستلزم برخورداری از راهکارهای عملیاتی دانست و ادامه داد: مدیران و کارکنانی می توانند زمینه جذب، حفظ و نگهداشت مشتریان را فراهم کنند که روز به روز بر سطح معلومات شغلی و حرفه ای خود بیفزایند و برآورد صحیحی از مطالبات مشتریان و سپرده گذاران داشته باشند.

وی نظم و انضباط کاری را هسته اصلی فعالیت های اقتصادی و بانکی عنوان کرد و افزود: برخورداری از یک برنامه منسجم برای پیشرفت و تکامل سازمان در جهت نیل به اهداف بانک، یکی از اولویت هایی است که همه همکاران در بخش های مختلف باید اقدامات و فعالیت های خود را بر اساس این برنامه های مدون، تنظیم و اجرایی کنند.
captcha
آخرین اخبار