تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۲
کد خبر: ۱۶۷۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری جشنواره غذاهای ایرانی در کانون پرورش فکری خوزستان

دومین جشنواره استانی غذاهای ایرانی به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در سالن کانون مرکز شماره یک اهواز برگزار شد.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/05/13901005073615_PhotoA.jpg

 به گزارش خبرگزاری فارس، کارشناسان، مربیان اهواز و پرسنل اداری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان فصل بهار را با برگزاری دومین جشنواره غذاهای ایرانی آغاز کردند.

در این جشنواره یک روزه که با هدف ترویج فرهنگ صحیح تغذیه کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها و با حضور برخی اعضای مراکز کانون پرورش فکری اهواز برگزار شد، 18 نفر از کارشناسان، مربیان و پرسنل کانون شرکت داشتند و 21 نوع از غذاهای ایرانی را ارائه کردند. در پایان این جشنواره اعضای هیئت داوران متشکل از خانم‌ها اوراضی زاده، پاپهن و قنواتی سه آشپز برگزیده معرفی  و تجلیل شدند.

مرجان نوروزی مربی هنری کانون مرکز مجتمع اهواز، جهان گل محمدی و زهرا سید جلالی توانستند به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شوند.

در همین حال به سه برنده اصلی این جشنواره جوایز نفیس و به تمام شرکت کنندگان نیز هدایایی از سوی مدیریت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان اهدا شد.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در حال حاضر با دارا بودن ۵۲ مرکز فرهنگی هنری، ثابت، سیار و پستی در سطح استان، بیش از ۳۰ فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی را برای مخاطبان کودک و نوجوان ارائه می‌کند و برگزاری این جشنواره در هفته سلامت در کنار برگزاری ویژه برنامه‌های فرهنگی هنری و ادبی، بخشی از برنامه‌های کانون استان خوزستان در حوزه سلامت کودکان است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۵
0
0
خوبههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!
:
:
:
آخرین اخبار