تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷
کد خبر: ۱۶۴۵۳۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» در تئاتر شهر آبادان

نمایش "عامدانه، عاشقانه، قاتلانه" به کارگردانی مهدی پرویش از فردا شب در تئاتر شهر آبادان روی صحنه می‌رود.

پرویش در باره این نمایش اظهار کرد: بازیگران این کار را ناهید مکوندی، وفا رشیدی، ساجده ناصری و شیما داوودی تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به این که نویسنده این نمایش ساناز بیان است افزود: موسیقی نمایش کار مهدی شاه‌قلی اسا و وظیفه نورپردازی آن نیز برعهده زهرا سلطانی بوده است.

کارگردان نمایش "عامدانه، عاشقانه، قاتلانه" نرگس بحرانی‌پور را به عنوان منشی این اثر معرفی کرد و گفت: طراحی پوستر و آفیش کار را حسام میاحی به عهده دارد و مدیریت صحنه نمایش نیز مصطفی پرویش است.

وی با اعلام این که نمایش یاد شده از 10 اردیبهشت 97 در تئاتر شهر آبادان روی صحنه است خاطرنشان کرد: این اثر هر شب ساعت هشت برای عموم اجرا می‌شود و علاقه‌مندان تا ۲۷ همین ماه شاهد اجرای آن هستند.

پرویش از خلاصه داستان تازه‌ترین تولیدش گفت و بیان کرد: این نمایش قصه مستند چهار زن به روایت خودشان است که هر کدام به دلیل شرایطی که بر آنها تحمیل شده دست به جنایت‌هایی می‌زنند و حالا پس از مرگ‌شان زندگی خود را بازگو می‌کنند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار