تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۶
کد خبر: ۱۶۴۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
حجت‌الاسلام بزرگواری عنوان کرد:

دلیل‌ بسیاری‌ از مشکلات‌ کشور اجرا نشدن مصوبات‌ مجلس

نماینده اصولگرای مجلس با بیان این‌که سخنان لاریجانی در مورد اجرای فاز دوم طرح هدفمنسازی یارانه‌ها ناشی از دغدغه‌های بجای وی بود، گفت: دلیل بسیاری از مشکلات کشور اجرا نشدن مصوبات مجلس است.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/13/13900813000027_PhotoA.jpg

به گزارش خوزنیوز، حجت‌الاسلام سید علی‌محمد بزرگواری امروز در گفت‌وگو با فارس در یاسوج اظهار کرد: سخنان انتقادآمیز لاریجانی در مورد اجرای فاز دوم طرح هدفمندسازی یارانه‌ها ناشی از دغدغه‌های بجای وی در زمینه مسائل و مشکلات اقتصادی کشور بود.

این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی بیان داشت: این که انتقاد می‌شود قوانینی که مجلس تصویب می‌کند دولت باید آن‌ها را اجرا کند، حرفی منطقی و در چارچوب قانون است.

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی و چرام در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: بخش زیادی از مشکلات کنونی کشور به این دلیل بوده که که مصوبات مجلس اجرایی نمی‌شود.

بزرگواری در ادامه گفت: در جلسه‌ای که نمایندگان با رئیس‌جمهور داشتند وی نیز معتقد بود که باید تعامل میان این دو قوه وجود داشته باشد تا این‌که بتوان بر مشکلات بهتر فائق آمد.

وی تصریح کرد: البته مجلس نیز باید در مواردی دست دولت را باز بگذارد تا بتواند در مناطق محروم سرمایه‌گذاری کند.

منتخب مجلس نهم در ادامه عنوان کرد: برای مثال مجلس در زمینه صندوق توسعه ملی نباید زیاد سخت‌گیری کند تا دست دولت برای فعالیت عمرانی و آبادانی در مناطق محروم باز باشد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کر بهمئی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۶
0
0
بهمئی ها امسال هم بزرگواری را بالا آوردند اما بدانند موحد چیز دیگری بود هر چند اون هم ............
:
:
:
آخرین اخبار