نماینده آبادان گفت: تعرفه های توریسم درمانی در آبادان نباید با تعرفه های درمانی در شهرهای تهران و مشهد یکسان باشد، زیرا بیمارانی که در حوزه توریسم درمانی به آبادان مراجعه می کنند، تعرفه ها را با شهرهایی مانند تهران و مشهد مقایسه می کنند و اگر تعرفه ها برابر باشد، ترجیح می دهند که به آن شهرها مراجعه کنند.
عامر کعبی در نشست وزیر بهداشت با اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی آبادان و مقامات محلی که شنبه شب (8 اردیبهشت ماه) در هتل کاروانسرای آبادان برگزار شد، اظهار کرد: حجم بالای مراجعات وزیر بهداشت به استان خوزستان نشانگر میزان عقب ماندگی های این استان در حوزه درمان است. با توجه به منابع سرشار استان متاسفانه در بحث سلامت در رتبه های خوبی قرار نداریم.
وی افزود: از سازمان منطقه آزاد اروند بابت کمکهایی که در جهت ارتقای دانشگاه علوم پزشکی آبادان به وزارت بهداشت کرد، تشکر می کنم. این اقدامات باعث شد تا اقدامات خوبی در این دو سال اخیر در آبادان انجام شود.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی آبادان فقط اسما دانشگاه است و هنوز نتوانسته است از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز دریافت کند. این دانشگاه در حال حاضر شرایط لازم را برای دانشگاه شدن دارد زیرا دارای سه دانشکده و گروههای تخصصی است. اولین مطالبه مردم از شخص وزیر بهداشت آن است که در این رابطه کمک کند تا بتوانیم یک دانشگاه در آبادان داشته باشیم.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از مشوقهای انتقال پزشک به مناطق محروم داشتن یک دانشگاه و ردیف استخدامی است، ادامه داد: باید برای آبادان و استان خوزستان در خصوص جذب اعضای هیات علمی سهمیه خاص قائل شد. هر ساله در شورای جذب جهت جذب اعضای هیات علمی ردیف هایی از سوی دولت به وزارت بهداشت داده می شود و در این زمینه مجموعه نمایندگان استان خوزستان خواهش دارند تا جذب اعضای هیات علمی با توجه به حجم مشکلات و محرومیتها در دانشگاه علوم پزشکی بالا برود.
کعبی بیان کرد: دانش آموزان استان خوزستان نمی توانند با دانش آموزان تهرانی، اصفهانی و مشهدی رقابت کنند و در این زمینه حجم بالای عقب ماندگی را در استان خوزستان داریم. اختصاص سهمیه ویژه برای دانش آموزان استان خوزستان برای رشته های علوم پزشکی یکی دیگر از مطالبات مردم خوزستان است.
وی افزود: بحث تکمیل بیمارستانهای خوزستان از جمله بیمارستانهای آبادان یکی دیگر از مطالبات مردم استان از وزارت بهداشت است. روند کارها خوب بوده است اما هنوز بیمارانی هستند که در صف سی سی یو و آی سی یو می مانند و در این راستا باید برای تکمیل بیمارستانها به اقدامات شتاب داده شود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث تکریم ارباب رجوع گفت: در شرایط بد آب و هوایی مردم عصبی هستند و کمبودهایی که در حوزه های کاری وجود دارد، باعث می شود کارمندان عصبی نیز باشند. بیماران وقتی وارد بیمارستان می شوند، انتظار دارند با یک برخورد خوب مواجه شوند.
کعبی ادامه داد: در آبادان توقع داریم برخوردها با بیماران بهتر و به تکریم ارباب رجوع بیشتر توجه شود، بنابراین انتظار داریم امکانات خوبی برای کارکنان علوم زشکی آبادان فراهم شود، تا بتوانند در بحث تکریم ارباب رجوع موفقتر عمل کنند.
وی افزود: تسهیل در جذب دانشجویان خارجی باید از اولویتهای وزارت بهداشت باشد و در این زمینه وزارت امور خارجه باید با وزارت بهداشت همکاری داشته باشد. دانشجویانی که وارد کشور می شوند، باید به راحتی بتوانند رشته های خود را انتخاب کنند. همچنین تعرفه های توریسم درمانی در آبادان نباید با تعرفه های درمانی در شهرهای تهران و مشهد یکسان باشد، زیرا بیمارانی که در حوزه توریسم درمانی به آبادان مراجعه می کنند، تعرفه ها را با شهرهایی مانند تهران و مشهد مقایسه می کنند و اگر تعرفه ها برابر باشد، ترجیح می دهند که به آن شهرها مراجعه کنند.
کادر فوق تخصصی آبادان میتواند پاسخگوی حجم بالای توریسم درمانی باشد
نماینده آبادان با بیان اینکه کادر فوق تخصصی آبادان میتواند پاسخگوی حجم بسیاری از افرادی باشد که به صورت توریسم درمانی وارد این منطقه میشوند، گفت: باید اماکن پزشکی در آبادان به روز شوند و توسعه پیدا کنند تا با استانداردهای بین المللی قابل مقایسه باشند.
غلامرضا شرفی در نشست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی آبادان و مقامات محلی که در شامگاه گذشته (شنبه 8 اردیبهشت ماه) هتل کاروانسرای آبادان برگزار شد،اظهار کرد: در جغرافیای آبادان بسیاری نیازمندیها وجود دارد که البته این کمبودها در حال جبران هستند.
وی افزود: اگر زمانی گامهای صنعت در آبادان توانست بار اقتصاد و صنعتی شدن کشور را تحمل کند، امروز مساله درمان و توریسم درمانی در آبادان می تواند مکمل این موضوع باشد تا به بحث سلامت در جغرافیای کل منطقه کمک شود. این جغرافیا که کشور عراق را نیز شامل می شود، می تواند در منطقه ای با جمعیت حدود 25میلیون نفر با مرکزیت آبادان پاسخگوی نیاز مردم باشد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر تنوع و میزان عرضه خدمات پزشکی بتواند بخشی از نیازمندیهای این جغرافیا را پاسخ دهد، قطعا یکی از رتبه های طراز اول پاسخگویی به نیازهای منطقه را به دست آورده ایم.
شرفی با بیان اینکه پس از امنیت، سلامت دومین شاخص توسعه است، ادامه داد: اگر در حوزه سلامت و عرضه خدمات در این بخش تلاش کنیم، قطعا یک اقتصاد پایدار و جامعه ای هدفمند و نشانه گذاری شده را خواهیم داشت.
وی بیان کرد: بخش ارائه خدمات پزشکی سنتی و اسلامی می تواند تنوع عرضه خدمات را افزایش دهد. این مساله به این معنا است که علاوه بر خدمات پزشکی به روز و آکادمیک، از طب سنتی و اسلامی نیز استفاده کنیم.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید بخشی از عقب ماندگی شهر آبادان را با پاسخگویی به نیازهای منطقه ای جبران کنیم. این امر نیازمند اراده است که یک بخش از آن می تواند تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه باشد.
شرفی با بیان اینکه باید تعرفه های بخش خصوصی توسط سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت تعیین شوند، گفت: مردم آبادان خدمات بهتری را طلب می کنند و انتظار داریم وزارت بهداشت به این مساله توجه کند. باید اماکن پزشکی در آبادان به روز شوند و توسعه پیدا کنند تا با استانداردهای بین المللی قابل مقایسه باشند.
وی ادامه داد: کادر فوق تخصصی آبادان می تواند پاسخگوی نیاز بسیاری از بیمارانی باشد که به صورت توریسم وارد آبادان می شوند و این امر می تواند درآمدزایی خوبی داشته باشد. همه این طرحها باید در یک پکیج و در یک کارگروه کاملا تخصصی مورد بررسی قرار گیرند، تا بتوانیم آنها را اجرایی و بخشی از نیازمندیهای منطقه را برطرف کنیم.