تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۵
کد خبر: ۱۶۲۸۷۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مرزبانی دشت آزادگان و العماره عراق تفاهم نامه امضا کردند

فرماندهان مرزبانی شهرستان دشت آزادگان خوزستان و العماره عراق در زمینه مبارزه با پدیده قاچاق کالا و حفظ امنیت مرزی منطقه تفاهم نامه امضا کردند.

به نقل از روابط عمومی مرزبانی و دریابانی خوزستان، در دیدار سرهنگ جهانگیر امیری فرمانده هنگ مرزی دشت آزادگان با سرتیپ 'سمیر' کلانتر مرزی منطقه العماره در پایانه مرزی شیب عراق، 2 طرف بر وحدت رویه و همبستگی مرزداران منطقه، برقراری نظم و امنیت در نوار مرزی، مبارزه با پدیده قاچاق و جلوگیری از تردد غیرمجاز اتباع 2 کشور تاکید کردند.

سرهنگ امیری روز شنبه جاری، در راس هیاتی از معاونان و کارشناسان امور مرزی هنگ مرزی دشت آزادگان،به پایانه مرزی شیب عراق رفت و ضمن انعقاد این تفاهمنامه، به اتفاق فرماندهان مرزبانی العماره از بخش های مرزی این منطقه دیدن کرد.

پارسال فرماندهان مرزبانی دشت آزادگان و العماره عراق به منظور تسهیل در تردد زائران اربعین حسینی که در جریان آن حدود 385هزار زائر از پایانه مرزی چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز عازم کربلای معلی و نجف اشرف شدند، چند بار دیدار و گفت و گو کردند.

مرزهای چذابه و شلمچه در استان خوزستان 2 مرز رسمی کشور برای تردد زائران اربعین حسینی است.

پارسال همچنین حدود 400میلیون دلار کالای غیرنفتی از طریق پایانه تجاری چذابه به عراق صادر شد. 

در یک دهه اخیر استانداران خوزستان و میسان عراق (با مرکزیت شهر العماره) چندین تفاهم نامه همکاری در زمینه های فرهنگی ، اقتصادی و آموزشی در اهواز و العماره امضا کردند.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار