تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۱۶۱۸۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی:

موانع اجرای پروژه زیرگذر چهارراه شوش رفع می‌شود

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی گفت: موانع اجرای پروژه زیرگذر چهارراه شوش و تکمیل پل ناجیان رفع می‌شود.

سید راضی نوری پس از پایان نشست بررسی مشکلات شهرستان شوش در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در این جلسه که با حضور استاندار و مدیران کل برگزار شد، مصوب شد که مدیران میراث فرهنگی و اداره راه و‌ شهرسازی، موانع اجرای پروژه زیرگذر چهارراه شوش را رفع کنند.

وی افزود: تسریع در تکمیل پل شهید ناجیان نیز به دلیل آغاز ورود کاروان‌های راهیان نور و همچنین مشکلاتی که برای تردد شهروندان ایجاد کرده، از دیگر مصوبات این جلسه بود.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: توسعه منطقه ویژه گردشگری چغازنبیل، تعرفه آب‌بهای کشاورزان بخش شاوور، مشکل قرار گرفتن ۶۵ روستا در حریم بستر رودخانه و نوسانات برق شوش از دیگر مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار