تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲
کد خبر: ۱۶۱۷۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری حمیدیه مطرح کرد:

جزئیات استقبال از مسافران نوروزی در شهرستان حمیدیه

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری حمیدیه گفت: برخی روزهای تعطیلات نوروز با یک سری ایام مذهبی مصادف شده به همین دلیل تصمیم گرفتیم در روز 29 اسفندماه سفره هفت‎سینی را در یادمان شهدای جهاد عشایر و در کنار مزار شهدا برپا و مراسم تحویل سال را نیز در این مکان مقدس برگزار کنیم.

حسن بهداد شب گذشته بابیان اینکه نخستین جلسه ستاد خدمات سفر حمیدیه در نیمه بهمن‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: به‌منظور ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی در این جلسه کمیته‎های پشتیبان ده‌گانه تشکیل و کلیه کمیته‌ها در جلسه روز گذشته گزارشی از عملکرد خود را ارائه دادند.

وی افزود: بر اساس تصمیمات صورت گرفته مقرر شد اقدامات لازم برای رفع موانع و مشکلات موجود پیرامون ساماندهی سرویس‎های بهداشتی بین‎راهی و نصب بنرها انجام شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری حمیدیه با اشاره به برنامه‎های فرهنگی شهرستان حمیدیه در ایام نوروز و چگونگی استقبال از گردشگران در این ایام گفت: برخی روزهای تعطیلات نوروز با یک سری ایام مذهبی مصادف شده به همین دلیل تصمیم گرفتیم در روز 29 اسفندماه سفره هفت‎سینی را در یادمان جهاد عشایر و در کنار مزار شهدا برپا و مراسم تحویل سال را نیز در این مکان مقدس برگزار کنیم.

بهداد، برگزاری نمایشگاه دائمی با محوریت عرضه صنایع‌دستی حمیدیه و گل‎های شب‎بو باهدف معرفی این صنایع و معرفی شهرستان حمیدیه به‌عنوان خاستگاه گل شب‎بو و عرضه پوشاک و اغذیه محلی را ازجمله برنامه‌های حمیدیه در ایام نوروز عنوان کرد.

وی بیان کرد: به مناسبت روز جمهوری اسلامی و میلاد امام علی (ع) یک سری برنامه‎های فرهنگی با دعوت از شعرا جهت گرامیداشت این ایام تدارک دیده‌شده که در کنار برگزاری یک جشنواره موسیقی سعی شده است برنامه‎های فرهنگی مفرحی را برای مهمانان و گردشگران ارائه دهیم.

بهداد از چاپ دو نوع بروشور نیز خبر داد و افزود: با همکاری ستاد خدمات سفر استان، اداره کل میراث فرهنگی و شهرداری حمیدیه، بروشوری حاوی نقشه‎ شهرستان و نیز معرفی جاذبه‌های گردشگری حمیدیه چاپ می‌شود.

وی عنوان کرد: یک بروشور نیز به‌صورت مشترک با منابع طبیعی شهرستان چاپ می‌شود که در آن به قابلیت‎های اکو توریسم شهرستان پرداخته‌شده و شهرستان را از منظری دیگر معرفی می‌کند.

بهداد با اشاره به نخستین سال تأسیس اداره میراث فرهنگی حمیدیه بیان کرد: فعالان اجتماعی، انجمن دوستداران میراث فرهنگی و کمیته‎های تشکیل‎شده در جهت عملی شدن هرچه بهتر برنامه‎ها کنند تا بتوانیم بخش‎های متنوع‎تری را نسبت به سال گذشته برگزار کنیم.

 رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری حمیدیه در رابطه با وضعیت اقامتگاهی حمیدیه برای اسکان مهمانان نوروزی عنوان کرد: با تعدادی از مساجد و حسینیه‎های بین‎راهی هماهنگی‎های لازم صورت گرفته است، دو مدرسه نیز در بخش گمبوئه آماده اسکان مهمانان نوروزی هستند علاوه بر این شهرداری نیز تعدادی چادر مهیا کرده است که در صورت مراجعه مهمانان این چادرها را در اختیار آن قرار خواهد داد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار