تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
کد خبر: ۱۵۹۳۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

طرح جنگلانه در 10 هکتار از عرصه های طبیعی ایذه اجرا شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ایذه گفت: طرح جنگلانه روز جمعه در سطح 10 هکتار از عرصه ها و کوچه های روستای کهباد این شهرستان اجرا شد.

فرزاد حسین‌پور اظهار کرد: طرح جنگلانه با کاشت یکهزار عدد بذر بادام در عرصه منابع طبیعی در همجواری روستای کوهباد و 500 اصله نهال بلوط در کوچه های این روستا در راستای احیا و ترمیم رویشگاه های طبیعی مرتعی و‌نهضت سبز شهرستان انجام شد.

وی افزود: این طرح با هماهنگی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایذه، اداره محیط زیست و‌شورا و‌دهیاری روستای کوهباد انجام شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایذه گفت: در این طرح جوامع محلی و سازمانهای مردم نهاد با توان بالا و‌قدرتمند حضور داشتند.

به گفته وی طرح جنگلانه طرح ملی است که از سال ٩٣ هرساله به منظور فرهنگ سازی و بکارگیری مشارکت مردمی با هدف احیا و ترمیم عرصه ها و رویشگاه های طبیعی در مناطق جنگلی و مرتعی انجام می شود.

حسین‌پور اظهار کرد: بلوط و‌بادام دو درخت چند هزار ساله بومی محلی این‌منطقه می باشند که پوشش جنگلی آنها در زاگرس در‌چند سال اخیر مورد تعرض قاچاقچیان قرار گرفته اند.

وی هدف از کشت بلوط و‌بادام را مشارکت مردمی، فرهنگ سازی و جلب توجه مردم به ارزش مراتع عنوان کرد و گفت: این طرح داری مزایای زیست محیطی می باشد.

روستای کوهباد در‌همجواری شهرستان ایذه در دامنه های رشته کوه‌زاگرس قرار گرفته‌که عمده‌پوشش جنگلی آن بلوط می باشد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار