تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹
کد خبر: ۱۵۸۸۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فرماندار اندیمشک خواستار شد:

فرهنگ سازی مصرف بهینه آب توسط کشاورزان

جهانگیری با اشاره به استفاده کشاورزان و نیاز به آب برای تولید محصولات گفت: باید الگوی صحیح مصرف در این بخش به کشاورزان داده شود.

جلسه شورای هماهنگی دشت پایلوت به ریاست فرماندار اندیمشک و با حضور مدیران دستگاه‌های اداری مربوطه در محل فرمانداری اندیمشک برگزار شد.

فرماندار اندیمشک در این نشست با تأکید بر اهمیت آب اظهار کرد: بهینه‌سازی مصرف این نعمت از مهم‌ترین مسائل ضروری جامعه است.

پیمان جهانگیری گفت: خشک‌سالی های پیاپی موضوعی است که نیاز به برنامه‌ریزی صحیح و اعمال روش‌های مناسب در بهره‌برداری بهینه از منابع آبی موجود دارد.

وی افزود: پیامدهای ناشی از کاهش نزولات آسمانی و وضعیت موجود در خصوص آب، اهمیت مدیریت صحیح منابع آب و پرهیز از برداشت‌های بی‌رویه را دوچندان کرده است.

جهانگیری با اشاره به استفاده کشاورزان و نیاز به آب برای تولید محصولات گفت: باید الگوی صحیح مصرف در این بخش به کشاورزان داده شود.

وی عنوان کرد: شرایط موجود نیازمند تلاش جمعی بیشتر برای استفاده بهینه از آب است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار