تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰
کد خبر: ۱۵۷۵۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ویسی امروز لیست خروجی تیمش را به باشگاه ارائه می‌دهد

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال خوزستان گفت: طی صحبتی که با ویسی داشتم، او چند بازیکن را در لیست خروجی قرار داده و این لیست امروز (یکشنبه) به باشگاه ارائه داده می‌شود.

عبدالنبی شولی اظهارکرد: ویسی قطعا در تیم می‌ماند و جایی هم نمی‌رود. او سرمربی تیم است و بحث استعفا نیز مطرح نیست.

وی در خصوص لیست ورودی و خروجی این تیم نیز گفت: قطعا لیست خروجی داریم و طی صحبتی که با ویسی داشتم، او چند بازیکن را در این لیست قرار داده و قرار است امروز (یکشنبه) آن را به باشگاه تحویل دهد. لیست بازیکنان مدنظر ویسی برای جذب، هنوز به باشگاه ارائه داده نشده است.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال خوزستان در پاسخ به این سوال که آیا شرایط تیم در نیم‌فصل دوم بهبود پیدا می‌کند و با آرامش بیشتری از نظر مالی به کار خود ادامه خواهد داد؟ گفت: امروز قرار است آقای محمودی، مدیرعامل شرکت گروه ملی به اهواز بیاید و حتما در این خصوص با او صحبت می‌کنیم، البته او به ما قول داده است که پیگیر مطالبات باشگاه استقلال خوزستان هم باشد.تا در نیم‌فصل دوم با آسودگی خاطر کار کنیم.

وی افزود: تمام تلاش مجموعه باشگاه این است که تیم بدون دغدغه در نیم‌فصل دوم بازی کند و امیدوارم با بازیکنانی که جذب خواهند شد و تقویت تیم، بتوانیم عملکرد بسیار بهتری نسبت به نیم‌فصل نخست داشته باشیم.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار