تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸
کد خبر: ۱۵۷۰۲۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرامور آب و فاضلاب اندیمشک خبر داد:

اجرای طرح جابه‌جایی خط انتقال آبرسانی در اندیمشک

مدیرامور آب و فاضلاب اندیمشک از اجرای طرح جابه‌جایی خط انتقال آبرسانی در میدان بسیج کوی نیرو شهرستان اندیمشک با اعتبار بیش از یک میلیارد و 800 میلیون ریال خبر داد
مدیرامور آب و فاضلاب اندیمشک از اجرای طرح جابه‌جایی خط انتقال آبرسانی در میدان بسیج کوی نیرو شهرستان اندیمشک با اعتبار بیش از یک میلیارد و 800 میلیون ریال خبر داد.
 
علیرضا بنیادی اجرای این طرح را کاری بزرگ در راستای اجرای پروژه‌های شرکت آبفا استان عنوان و اظهار کرد: احداث زیرگذر در میدان بسیج کوی نیرو سبب شد تا بخش قابل توجهی از تاسیسات آب و فاضلاب اندیمشک به دلیل تعارض با احداث این پروژه، نیازمند جابجایی باشد. 

وی افزود: به همین منظور با انجام بررسی‌های کارشناسی و با هماهنگی کارشناسان آبرسانی عملیات جابه‌جایی این خط لوله در مدت یک هفته و بدون قطعی آب انجام شد.
 
وی تاکید کرد: با جابه‌جایی خط انتقال آب GRP600 در محل احداث زیرگذر در میدان بسیج اندیمشک، موانع اجرای این پروژه برطرف شد. 

بنیادی تصریح کرد: با تلاش پرسنل آبفای اندیمشک خط لوله GRP600 آبرسانی اندیمشک با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون ریال از محل اعتبارات جاری انجام شد. 

مدیر اداره آبفا اندیمشک خاطرنشان کرد: در این عملیات خط انتقال GRP600 با لوله فلزی روکش دار به طول 350 متر تعویض شد. 

وی تصریح کرد: در این عملیات اجرایی علاوه بر جابه‌جایی خط انتقال با اجرای ترانشه حفاری به عمق 4 متر و طول 350 متر، ریسه کردن لوله‌های 600 فلزی در طول خط و اجرای 32 نقطه سرجوش اتصال لوله‌ها بهم نیز انجام شده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار