تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۷
کد خبر: ۱۵۶۸۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حواشی بازی نفت آبادان – سپاهان؛ از گلزنی "کرار" تا تشویق "فرار"

دیدار تیم های نفت آبادان و سپاهان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال کشور با حاشیه هایی همراه بود
دیدار تیم های نفت آبادان و سپاهان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال کشور با حاشیه هایی همراه بود. 

این بازی از ساعت 15 امروز (جمعه ) به میزبانی نفت آبادان در ورزشگاه تختی این شهر برگزار شد.

*پیش از آغاز بازی فراز کمالوند نزد زلاتکو کرانچار، سرمربی سپاهان رفت و به خوش آمد گفت.

*نیمه اول پرگل به پایان رسید؛ ابراهیم زاده برای یک بار و کرار جاسم برای دو بار دروازه سپاهان را باز کردند. انصاری و علی‌محمدی نیز زننده گل های سپاهان بودند.

*نیمه اول با نتجیه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.

*در نیمه دوم نیز در حالی که پریرا در موقعیت گلزنی بود، داور آفساید او را اعلام کرد که این تصمکیم داور واکنش و اعتراض فراز کمالوند را در برداشت.

*همچنین در دقیقه 74 درگیری بین بازیکنان نفت و سپاهان به وجود آمد که با دخالت به موقع داور ختم به خیر شد. چند دقیقه بعد نیز بین تماشاگران دوتیم درگیری به وجود آمد که رفع شد.

*در دقیقه 78 نیز زمانی که رسول نویدکیا، بازیکن سابق نفت آبادان از زمین خارج شد، مورد تشویق هواداران نفت قرار گرفت.

*در دقیقه 89 ضربه کاشته کرار جاسم از پشت محوطه 18 قدم وارد دروازه سپاهان شد. این گل کاملا جو ورزشگاه تختی آبادان را دگرگون کرد.

*کرار جاسم بعد از گلزنی به سمت کمالوند رفت و او را در آغوش گرفت. او به شدت از سوی هواداران تیمش تشویق شد.

*بعد از پیروزی 3 بر 2 آبادانی ها، هواداران نفت بی امان تیم خود و کمالوند را مورد تشویق قرار داردند و بازهم کمالوند را "فراز آبادانی" خواندند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار