با توجه به آغاز بازگشت زائران حسینی 20 گروه پایش سلامت زائران در نقطه صفر مرزی در پایانه مرزی شلمچه مستقر شدند
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت:با توجه به آغاز بازگشت زائران حسینی 20 گروه پایش سلامت زائران در نقطه صفر مرزی در پایانه مرزی شلمچه مستقر شدند.
علیرضا آموزنده سه شنبه اظهار کرد: این گروه ها در انتهای گیت های ورودی ایران در پایانه مستقر و زائران را از نظر شاخص های بیماری های تب،سرفه ، اسهال و استفراق مورد پایش قرار می دهند.
وی اظهار داشت:برای افرادی که دارای علائم بیماری باشند پرونده پزشکی تشکل و در صورت نیاز برخی از آزمایشهای خونی از آنها گرفته می شود.
آموزنده گفت:شماره تماس و کدملی و محل سکونت افرادی که دارای علائم بیماری دارند اخذ و به نزدیکترین مرکز سلامت سکونت آنها اعلام تا در صورت نیاز مراقبت های بهداشتی و درمانی در شهرستان تابعه آنها انجام شود.
پایانه مرزی شلمچه در 16کیلومتری غرب خرمشهرقرار دارد و همه ساله در ایام اربعین پذیرای هزاران زائر ابا عبدالله الحسین (ع) می باشد.
در اربعین حسینی پارسال حدود 430 هزار زائر از پایانه چذابه و 650هزار زائر از طریق مرز شلمچه راهی عتبات عالیات شدند.