تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۱۵۵۴۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست فرمانداری اهواز توضیح داد:

آخرین وضعیت جابه‌جایی 30 منزل مسکونی پرخطر منطقه 7 اهواز

واحدهای مسکونی در این دو شهر در اختیار 30 خانواده قرار داده شود و پول پیش‌پرداخت این واحدها توسط دولت به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود
سرپرست فرمانداری اهواز با بیان اینکه انتقال خانوارهای ساکن در منازل پرخطر به شهر رامین یا شیرین‌شهر بنا به انتخاب خود این خانوارها انجام می‌شود، گفت: واحدهای مسکونی در این دو شهر در اختیار 30 خانواده قرار داده شود و پول پیش‌پرداخت این واحدها توسط دولت به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود.
 
نبی‌الله خون‌میرزایی در خصوص آخرین وضعیت جابه‌جایی 30 منزل مسکونی پرخطر منطقه 7 اهواز اظهار کرد: خانوارهای ساکن در این مناطق از روز شنبه به ما مراجعه و معرفی‌نامه‌هایی برای استقرار در رامین و شیرین‌شهر دریافت کردند. البته برخی از این خانوارها هنوز به ما مراجعه نکرده‌اند.
 
وی با بیان اینکه انتقال خانوارهای ساکن در منازل پرخطر به شهر رامین یا شیرین‌شهر بنا به انتخاب خود این خانوارها انجام می‌شود، ادامه داد: هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا در این دو شهر واحدهای مسکونی در اختیار این 30 خانواده قرار داده شود و پول پیش‌پرداخت این واحدها به میزان 15 میلیون تومان برای هر واحد توسط دولت به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود.
 
سرپرست فرمانداری اهواز ادامه داد: بدین ترتیب این خانواده‌ها از پرداخت پیش‌پرداخت آورده برای این واحدهای مسکونی معاف هستند و تنها باید اقساط وام را پرداخت کنند. برنامه‌ریزی شده که 17 خانوار برای اسکان فوری به شهر رامین منتقل شوند.
 
خون‌میرزایی گفت: برای اسکان در سه ماه آینده به شهر رامین نیز پنج خانوار تاکنون در نظر گرفته شده‌اند، که البته احتمالا تا روزهای آینده این رقم به حدود 10 یا 12 خانوار می‌رسد. همچنین سه خانوار به شیرین‌شهر منتقل خواهند شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار