تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲
کد خبر: ۱۵۵۰۷۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر کل سازمان آب و برق خوزستان خبر داد

تامین حق‌آبه شادگان با طرح انتقال آب کارون به رودخانه جراحی

مدیر کل سازمان آب و برق خوزستان از تامین حق‌آبه شادگان با طرح انتقال آب کارون به جراحی خبر داد.

محمد رضا شمسایی در آئین افتتاح اداره امور آب شهرستان شادکان، اظهار کرد: عملیات اجرایی شدن طرح تامین حقابه رودخانه فلاحیه شادگان از کارون به زودی آغاز می‌شود.

وی همچنین از احداث شبکه آبیاری سنتی برای نخیلات شادگان در ماه‌های آینده خبر داد و عنوان کرد: مرحله مطالعات این طرح تمام شده است و درصورت موافقت وزارت، عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

مدیر کل سازمان آب و برق خوزستان گفت: خوزستان ۱۶ سال است که درگیر امر خشکسالی است و این امر باعث شده است که ما با مشکل تامین آب قابل استفاده مواجه شویم.

وی بیان کرد: در انتهای رودخانه کرخه، در انتهای رودخانه مارون در شادگان، در رودخانه زهره در هندیجان، در انتهای کارون در شهرهای آبادان و خرمشهر با مشکل تامین آب مواجه هستیم.

شمسایی اظهار کرد: مشکل آب لوله کشی شادگان تا پایان سال جاری حل خواهد شد.

مدیر کل سازمان آب و برق خوزستان در پایان افزود: تا پایان سال جاری لوله ۵۲ اینچی خط انتقال آب جایگزین خط انتقال قدیمی ۴۲ اینچی می‌شود و مشکل کیفیت و افت فشار و نبود آب در شهرستان شادگان حل خواهد شد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار