تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۴
کد خبر: ۱۵۴۳۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
28 محصول جانبي از ضايعات نيشكر توليد مي‌شود
معاون كشاورزي شركت توسعه نيشكر و صنايع جانبي خوزستان با بيان اين‌كه 70 درصد شكر كشور در شركت نيشكر استان توليد مي‌شود، گفت: حدود 600 تا 650 تن شكر توليدي خوزستان در سراسر كشور عرضه مي‌شود.
 
حسين آميلي در گفت‌وگو با ايسنا، عنوان كرد: در حال حاضر سطح سبز كشت و صنعت‌هاي هفت‌گانه نيشكر استان 74 هزار هكتار است كه از اين ميزان تاكنون حدود 50 هزار و 500 تن نيشكر برداشت شده است.
 
وي با اشاره به افزايش قيمت شكر به ميزان 200 تومان و به علت تغييرات ارزي، افزود: قيمتي كه در حال حاضر دولت جهت حمايت از مصرف‌كننده براي هر كيلوگرم شكر تعيين كرده 1175 تومان است و همچنين در صورت افزايش قيمت سوخت و انرژي، قيمت شكر نيز افزايش خواهد يافت.
 
معاون كشاورزي شركت توسعه نيشكر و صنايع جانبي خوزستان اظهار كرد: از مشكلات عمده‌ اين شركت مي‌توان به واردات شكر از كشورهاي ديگر همزمان با توليد و عرضه داخلي اشاره كرد كه بر قيمت تمام شده شكر تاثير‌ مي‌گذارد و موجب نامتعادل و نامتعارف شدن قيمت شكر مي‌شود.
 
آميلي با اشاره به امكان توسعه 10 كشت و صنعت نيشكر در استان، تصريح كرد: با توجه به كارشناسي‌هايي كه انجام شده در خوزستان امكان توليد هر نوع محصول كشاورزي وجود دارد و در نتيجه در محدوده مناطق جنوب استان تا حدود 120 هزار هكتار توسعه مي‌يابد.
 
وي با تاكيد بر استفاده بهينه از ضايعات نيشكر و صنايع جانبي آن، گفت: نيشكر تنها محصولي است كه ضايعات ندارد و با استفاده از ضايعات آن حدود 28 محصول صنايع جانبي توليد و از آن‌ها استفاده بهينه‌اي مي‌شود و در نتيجه هر محصول فرعي نيشكر به يك محصول اصلي براي صنعتي ديگر تبديل مي‌شود.
 
معاون كشاورزي توسعه نيشكر و صنايع جانبي خوزستان ادامه داد: باگاس يا تفاله نيشكر مواد اوليه براي توليد كاغذ MDF، خوراك دام، الكل و چند محصول ديگر است؛ بنابراين نيشكر موجب اشتغال مولد و توليد محصولات غذايي و صنعتي مي‌شود و از سوي ديگر كشور را از واردات اين محصولات بي‌نياز مي‌كند.
 
آميلي اظهار كرد: شركت توسعه نيشكر و صنايع جانبي در خوزستان ظرفيت توليد الكل به ميزان 33 ميليون ليتر را با كيفيت بالا دارد كه اين محصول به كشورهاي ديگر نيز صادر مي‌شود؛ از سوي ديگر واحد توليد خمير مايه اين شركت به ظرفيت 10 هزار تن در مرحله بهره‌برداري آزمايشي و راه‌اندازي اوليه است كه خمير مايه را با كيفيت بالا توليد مي‌كند.
 
وي تصريح كرد: از ديگر صنايع جانبي كه از باگاس نيشكر قابل توليد است مي‌توان به توليد MDF اشاره كرد؛ به همين منظور كارخانه‌ MDF با تجهيزات مدرن و به ظرفيت توليد سالانه 100 هزار تن در اهواز احداث شده كه كارخانه‌اي منحصر به فرد در كشور است.
 
معاون كشاورزي شركت نيشكر و صنايع جانبي خوزستان با بيان اين‌كه در حال حاضر جنگل‌هاي كشور شرايط مناسبي ندارد، ادامه داد: توليد MDF از باگاس، جنگل‌ها را از خطر نابودي نجات‌ مي‌دهد.
 
آميلي در پايان ‌به برون‌سپاري و واگذاري بخش‌هايي از زنجيره توليد شركت به بخش‌خصوصي و در سال آينده اشاره كرد و گفت: ايجاد صنايع جانبي و پايين‌دست با ارزش‌افزوده بالاتر، زنجيره و حلقه توليد را تكميل مي‌كند و اين امر موجب پايداري بيشتر توليدات خواهد شد و در نهايت اشتغال پايدار را به دنبال خواهد داشت.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
مرتضی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
0
0
با سلام می خواستم یک راهنمایی بگیرم ببینم اگر بخواهم یک کارخانه مربوط به یکی از تولیدات حاصل از ضایعات نیشکر بزنم چه میزان سرمایه وامکانات احتیاج می باشد وکدام از موارد ۲۸ گانه ذکر شده جوابگو است با تشکر
ناشناس
|
RUSSIAN FEDERATION
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
0
0
چرا اینقدر نئوپان ساخته شده از ضایعات نیشکر بوی بد میده و باعث سوزش چشم میشه ...مگه گازی ازش ساطع میشه ؟؟؟!!!
:
:
:
آخرین اخبار