آقای حاجی زاده باید اول صبح از منزلشون بیرون می زدن و میدیدن که چقدر رطوبت بالا بود و گرمای هوا در کنار رطوبت تنفس رو سخت کرده بود. تا الان هم که این وضعیت ادامه داره.
هوا به این خوبی !!! تا جایی که قلبمون می تونه تپش کنه و نایستاده باید توی این هوا کار کنیم!!! اونایی هم که خواستار کاهش ساعت کاری هستن یک مشت از زیر کار در رو هستن و بس !!! تا زمانی که چند نفر راهی بیمارستان نشن ،ساعت رو تغییر نباید داد!!!
خیلی جالبه برای شهرهائی مثل کرج به راحتی تعطیل می کنند ولی اینجا معیار تعطیلی کمبود برقه نه دمای بالا خوشبختانه همیشه دمای هوا بالای 49 هست ولی به پنجاه نمیرسه
|
دقيقاً همينه معيار مصرف برق است اونهم صادرات !!! تا وقتي صادرات برق به عراق قطع نشه بايد مثل ... تو گرما کارکنيم ، اين ظلم به هموطن تا ابد باقي است؟؟؟
آقای حاجی زاده عزیز
متاسفم براي دولت مرداني که سياست خارجي برايشان از مدرمشون مهمتره ، متاسفم براي دولت مرداني با کج سليقگي باعث آزار مدمشون ميشن ، متاسفم براي دولت مرداني که تصميماتشون سليقه ايه ، متاسفم براي مسئوليني که پستشون از تصميماتشون مهمتره بهتره بدونند براي همين تصميمات و دفاع از خواسته ها و حقوق مردمه که روي اين سمت نشستن اگه نميتون از حق ملت دفاع کنند بهتره جاشون رو به کسي بدن که ميتونه وظيفه شرعي و و جداني خودشو به نحو احسنت انجام بده ، حق الناس تو گردن شماست!!!
باسلام
ان شالله تمام كابلها و زير ساختها دوام بيارد .