تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۰
کد خبر: ۱۵۱۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
جبهه متحد اصولگریان یکی از بخت های اصلی انتخابات خوزستان
پس از اعلام لیست جبهه متحد اصولگرایان برای استان خوزستان مشخص شد افرادی که برای این لیست انتخاب شده‌اند دارای پایگاه بسیار قوی مردمی هستند و این امر شانس انتخاب این افراد را توسط مردم بیش از پیش می‌کند.

با اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان، 202 نفر از خوزستان عملا به عرصه رقابت راه یافتند و 102 نفر نیز رد صلاحیت شدند.

در شرایط کنونی پس از اعلام نتایج رایزنی ماه‌های گذشته برای مشخص شدن لیستی کامل از کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان، شرایط به نحوی نسبت به قبل متفاوت شده است.

بر این اساس، انتخاب افراد باسابقه از نظر مدیریتی و دارای سوابق بسیار زیاد در عرصه دفاع مقدس در شهرهای شمال خوزستان شرایط را به نحوی تعجب برانگیز به سود این لیست تغییر می‌دهد.

*برخی شهرها کاندیدا ندارند

لیست جبهه متحد اصولگرایان که در لحظات پایانی بر تلکس خبرگزاری‌ها ارسال شد نشان می‌دهد برخی از شهرهای خوزستان به ویژه شهرهای شمال استان کاندیدایی در این حزب ندارند.

برخی معتقدند که عدم انتخاب فرد یا افرادی برای برخی از حوزه‌های انتخابیه شمال خوزستان نشان از نقطه قوت این لیست است زیرا انتخاب کنندگان حاضر نشده‌اند به هر قیمتی لیست خود را برای ارائه کامل کنند.

جبهه متحد اصولگرایان برای شهرهای اندیمشک، دزفول، بهبهان و... کاندیدا معرفی نکرده است و این خود بسیار حایز اهمیت است.

 *شوشتر، انتخابی شایسته و صحیح

در حوزه انتخابیه شهرستان‌های شوشتر و گتوند سهراب گیلانی به عنوان کاندیدای مطرح در این لیست معرفی شده است که این انتخابی بسیار شایسته و صحیح است.

وی با سوابق بسیار درخشان در هشت سال دفاع مقدس در کارنامه کاری خود معاونت برنامه بوجه سپاه کشور را یدک می‌کشد.

این کاندیدای اصولگرا از شش ماه پیش در شهرستان شوشتر فعالیت اجتماعی خود را آغاز کرده است و در شرایط کنونی بخت نخست کرسی مجلس این حوزه انتخابیه است.

 

*شوش، کاندیدایی برای وحدت

در حوزه انتخابیه شهرستان شوش سید راضی نوری به عنوان کاندیدای مطرح این لیست معرفی شده است که این فرد محل اجماع اصولگرایان این شهرستان است.

بر اساس اخبار رسیده، نوری باعث اجماع اصولگرایان در این شهرستان شده است و حضور وی باعث شده تا چند صدایی در این طیف ارزشی به حداقل رسیده و همگی بر یک کاندیدا اجماع کنند.

در شوش سید راضی نوری وضعیتی بسیار خوب دارد و بخت نخست انتخابات مجلس به شمار می‌آید و از طرفی اجماع اصولگرایان این شهرستان را برای کسب رای بالا پشت سر خود دارد.

 

*اهواز، 3 کرسی ولی 4 کاندیدا

آنچه در این لیست برای استان خوزستان بسیار حایز اهمیت است این است که در حوزه انتخابیه شهرستان اهواز که دارای سه نماینده در مجلس شورای اسلامی است چهار نفر از جبهه متحد به عنوان کاندیدا معرفی شده‌اند که این در نوع خود بی‌نظیر است.

حضور نمایندگان فعلی شهرستان اهواز در این لیست از نکات بسیار جالب این لیست است زیرا در بیشتر شهرهای استان از نمایندگان فعلی در لیست جبهه متحد استفاده نشده است.

حضور ناصر سودانی و شبیب جویجری از نمایندگان شهرستان اهواز در دور هشتم مجلس شورای اسلامی و حضور محمد جعفر فلسفی و سید شکرخدا موسوی (کاندیداهای جدید) در این لیست نشان از انتخابی سیاسی و با نیم نگاهی برای پیروزی از سوی انتخاب کنندگان این افراد دارد.

 

*رامهرمز، انتخابی عمل گرا و اجرایی

در حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر انتخاب فردی به نام اقبال محمدیان نشان از انتخابی عمگرا و اجرایی دارد زیرا نامبرده در سمت‌های اجرایی شهرداری در شهرهای استان سابقه‌ای درخشان دارد.

بر این اساس، محمدیان در کارنامه خود دارای سوابقی همچون شهرداری رامهرمز و معاون اداری مالی شهرداری کلانشهر اهواز را دارد و این سوابق برای فردی برای کرسی مجلس بسیار سوابقی درخشان محسوب می‌شود.

آنچه در لیست جبهه متحد بین همه افراد انتخاب شده مشترک است سوابق جبهه و جنگ و تجربه مدیریتی کلان است که این جبهه را از دیگر لیست‌های مطرح در سطح جامعه متمایز می‌کند.

لازم به ذکر است که بسیاری از کاندیداهایی که در بالا از آنها نام برده شد، از سوی جبهه پایداری انقلابی اسلامی نیز حمایت شده‌اند و این موضوع، گفته پیشین روح الله حسینیان عضو شورای مرکزی جبهه پایداری مبنی بر مشترک بودن کاندیداهای جبهه پایداری و متحد اصولگرایان در 90 درصد شهرستان‌ها را ثابت می‌کند.

گزارش: فارس /  مجتبی نارنج‌پور
:
:
:
آخرین اخبار