تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۱۴۸۲۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران آبادان خبر داد:

برگزاری دوره تعمیرات تلفن همراه در فنی و حرفه ای آبادان

دوره آموزشی رایگان تعمیرات تلفن همراه ویژه برادران به مدت 45روز و به میزان 130 ساعت با حضور 17 کارآموز برگزار شد
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران آبادان گفت: دوره آموزشی رایگان تعمیرات تلفن همراه ویژه برادران به مدت 45روز و به میزان 130 ساعت با حضور 17 کارآموز برگزار شد.

پری فرهادی اظهار کرد: امروزه با توجه به استقبال روزافزون بازارهای جهانی و داخلی به تلفن های همراه هوشمند و همچنین نیاز کاربران به مراکز تعمیراتی و خدماتی، این رشته بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

فرهادی اظهار کرد: سر فصل‌های این دوره شامل توانایی بررسی عملکرد، عیب یابی و تعویض uif و قطعات نصب شده بر روی آن، توانایی نقشه خوانی تلفن همراه، توانایی تشخیص عملکرد، عیب یابی تعمیر و تعویض قطعات طبقه رادیویی است.

وی خاطر نشان کرد: برای یاد گیری هر چه بهتر تعمیرات موبایل سخت افزار می‌بایست تمامی مراحل آموزش به صورت عملی باشد که کارآموزان بتوانند با انجام کار عملی یادگیری کافی را داشته باشند و تمامی مراحل توسط خود کارآموز و تحت نظارت استاد می باشد تا در صورت وجود هرگونه مشکل استاد راهنمایی لازم را انجام دهد.

در پایان سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران آبادان از تمامی علاقمندان برای فراگیری آموزش های مهارتی دعوت کرد.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
محمدتقی بیت غانم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
0
0
سلام خسته نباشید دوره کلاس های تعمیرات موبایل در ابادان فنی حرفه ای کی برگزار میکنی باتشر
captcha
آخرین اخبار