تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۱۴۷۷۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر خبر داد:

بازگشت به زندگی بانوی 50 ساله خرمشهری پس از ایست قلبی کامل

رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر از نجات جان یک بانوی۵۰ ساله خرمشهری پس از ۱۵ دقیقه ایست کامل قلبی و تنفسی خبر داد
رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر از نجات جان یک بانوی۵۰ ساله خرمشهری پس از ۱۵ دقیقه ایست کامل قلبی و تنفسی خبر داد.

حسن سواریان امروز اظهار کرد: روز گذشته توسط فوریت‌های پزشکی یک مورد بیمار بدون داشتن علائم حیاتی به اورژانش این بیمارستان تحویل داده شد.

وی ادامه داد: پس از پذیرش این بیمار با تلاش و فداکاری پرسنل پزشکی و پرستاری بیمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر، یک خانم ۵۰ ساله  خرمشهری که بدون علائم حیاتی و با ایست کامل قلبی تنفسی توسط فوریت‌های پزشکی به اورژانس بیمارستان منتقل شده بود، جانی دوباره یافت.

رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر تصریح کرد: این بیمار هم اکنون از حال عمومی مناسب برخوردار و به آغوش خانواده‌اش بازگشته است.

سواریان با تقدیر و تشکر از پرسنل زحمتکش و فداکار پزشک و پرستار، یادآور شد: با زحمات پرسنل این بیمارستان در ۱۰ روز گذشته ۳ مورد  CPR  موفق در بیمارستان ولیعصر(عج) خرمشهر اتفاق افتاده است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار