تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲
کد خبر: ۱۴۷۶۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل راه آهن جنوب خواستار شد:

جایگزینی حمل و نقل جاده‌ای با شبکه ریلی در جابجایی محموله‌های فولاد

مدیرکل راه آهن جنوب خواستار اعمال ممنوعیت ترافیکی حمل بار فولاد در جاده‌های خوزستان و جایگزینی حمل و نقل جاده‌ای با شبکه ریلی در این زمینه شد
مدیرکل راه آهن جنوب خواستار اعمال ممنوعیت ترافیکی حمل بار فولاد در جاده‌های خوزستان و جایگزینی حمل و نقل جاده‌ای با شبکه ریلی در این زمینه شد.

درویش‌زاده در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان اظهار کرد: حمل و نقل ریلی به واسطه حمل انبوه بار با مصرف سوخت بسیار پایین‌تر و کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی و همچنین ایمنی بسیار بالا مورد توجه است و همچنین مقام معظم رهبری در فرمایشات خود بر استفاده هرچه بیشتر از شبکه ریلی برای حمل بار تاکید کرده‌اند، که با توجه به این موارد اقداماتی انجام گرفته است.

وی افزود : حمل و نقل بخشی از بار که قابلیت جابجایی توسط راه آهن را دارد، می‌تواند در کاهش ترافیک جاده‌ها بسیار موثر باشد.

درویش‌زاده تشریح کرد: همچنین امکان حمل شمش از فولاد خوزستان با استفاده از واگن‌هایی که اختصاصا برای حمل این ورق‌ها در نظر گرفته  ایم، فراهم شده ولی متاسفانه مشاهده می‌شود که از طریق جاده‌ای حمل می‌شوند.

مدیرکل راه آهن جنوب با بیان اینکه حمل و نقل ریلی به صرفه‌تر از حمل و نقل جاده ای است بیان کرد: به عنوان مثال حمل هر تن بار شمش از فولاد خوزستان به بندر امام از طریق جاده‌ای 17هزار تومان تمام می‌شود، در حالی که  هزینه جابجایی آن از طریق راه آهن 10هزار تومان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مسیر ریلی بین بندر امام به فولاد خوزستان دوخطه شده  توانمندی حمل کل بار فولاد خوزستان را داریم و  درخواست می شود که در زمینه جابجایی بار  فولاد خوزستان به کارون، گروه ملی و کاویان  ممنوعیت در حمل بار ترافیکی ورق‌های عریض و شمش اجرا شود و ما نیز آمادگی داریم در حداقل زمان با بهترین شکل بارها را جابجا کنیم.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار