سرپرست دانشگاه پيامنور مسجدسليمان گفت: دانشجويان ميتوانند تا 8 اسفندماه براي تغيير رشته بر اساس بند الف و ب اقدام كنند.
بهرام نيكبخش در گفتوگو با ايسنا با اشاره به آغاز كلاسهاي اين دانشگاه از 23 بهمنماه، اظهارداشت: زمان حذف و اضافه واحدهاي انتخابي دانشجويان از 6 تا 11 اسفندماه است.
وي افزود: ثبتنام براي آزمون تغيير رشته بر اساس بند ج از 20 ارديبهشتماه سال آينده آغاز ميشود و تا 30 ارديبهشتماه ادامه دارد.
سرپرست دانشگاه پيامنور مسجدسليمان پايان كلاسها را 12 خردادماه سال آينده اعلام كرد و گفت: نمرات ميان ترم 23 خرداد در سايت قرار ميگيرد.
نيكبخش همچنين با بيان اينكه دانشجويان ميتوانند 6 خردادماه كارت ورود به جلسه خود را دريافت كنند، زمان شروع امتحانات را 20 خردادماه و پايان آن را 16 تيرماه اعلام كرد.
وي عنوانكرد: 17 دانشجوي ممتاز اين دانشگاه ميتوانند بدون كنكور به مقطع كارشناسي ارشد راه يابند.
سرپرست دانشگاه پيامنور مسجدسليمان خبر داد: درخواست جذب عضو هياتعلمي در سه رشته فناوري اطلاعات و مهندسي IT، حقوق و كشاورزي را ارائه كردهايم. اين دانشگاه در حال حاضر داراي 4 عضو هياتعلمي در مقطع فوق ليسانس است.