تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰
کد خبر: ۱۴۴۰۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ثبت‌نام 162 داوطلب شورا در اهواز تا پایان روز دوم

سرپرست فرمانداری اهواز از ثبت‌نام 162 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهر تا پایان روز دوم خبر داد
سرپرست فرمانداری اهواز از ثبت‌نام 162 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهر تا پایان روز دوم خبر داد.

دکتر نبی‌الله خون میرزایی با بیان اینکه روند ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات در شهرستان اهواز به خوبی در حال اجرا است، اظهار کرد: تا پایان روز دوم 162 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهر اهواز ثبت‌نام کردند.  

وی گفت: ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تا پایان وقت اداری 6 فروردین‌ماه سال ۹۶ در فرمانداری و بخشداری‌های تابعه این شهرستان ادامه خواهد یافت.

دکتر خون میرزائی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در شهرستان اهواز انجام شده است، افزود: کلیه تمهیدات و پیش‌بینی های لازم در امر پشتیبانی، نیروی انسانی، عوامل اجرایی و تدارکات انجام شده است.

 پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۹۶ هم‌زمان با دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار