تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۹
کد خبر: ۱۴۳۵۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان خبر داد:

جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان در خوزستان

رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان از آغاز طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان در 8 شهر خوزستان از 20 اسفندماه خبر داد
رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان از آغاز طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان در 8 شهر خوزستان از 20 اسفندماه خبر داد.

حسین لامی زاده اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن عید نوروز و آغاز سفر مهمانان نوروزی و گردشگران در ایام نوروز به خوزستان، طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر به منظور پاکسازی چهره شهرها از معتادان متهاجر  از بیستم اسفندماه آغاز خواهد شد.

وی افزود: این طرح به مدت سه ماه در کلانشهر اهواز و هفت شهرستان دیگر از جمله آبادان، خرمشهر، اندیمشک و ماهشهر اجرا خواهد شد.

رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان تصریح کرد: طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی و با اولویت نقاط مرکزی کلانشهر اهواز و دیگر شهرستانها انجام خواهد شد. معتادان متجاهر با هماهنگی های انجام شده در کمپ هایی استقرار داده می شوند و تا ترک اعتیاد در این کمپ ها خواهند ماند.

لامی زاده ادامه داد: با هماهنگی هایی که با بهزیستی انجام شد، 15 کمپ ترک اعتیاد در سطح اهواز جهت استقرار و درمان معتادان متجاهری که در قالب این طرح جمع آوری می‌شوند، در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه در طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان تنها معتادان متجاهر و نه هر نوع معتادی جمع آوری خواهند شد، عنوان کرد: منظور از معتادان متهاجر، افراد معتادی با خصوصیات ظاهری مشخص مانند پرخاشگری است که ظاهر مناسبی ندارند و با دیگر معتادان متفاوت هستند و چهره شهر را زشت می کنند. البته تعداد معتادان متجاهر در خوزستان زیاد نیست اما همین تعداد هم باید شناسایی شوند و تحت درمان قرار گیرند.

رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان گفت: خرده فروشانی که از قبل توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر شناسایی شده اند نیز در قالب طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان با هماهنگی دستگاه قضایی دستگیری می‌شوند و ضمن اعمال قانون در مورد این گونه افراد، در صورتی که اعتیاد داشته باشند در کمپ های ترک اعتیاد تحت درمان قرار خواهند گرفت.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار