مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي خوزستان با اشاره به نزديك شدن ايام پايان سال و نوروز و استفاده بيشتر مردم از شهربازيها، گفت: لازم است كه مسوولان متولي همچون شهرداريها، سازمان پاركها و فضاي سبز و بخشهاي خصوصي وسايل بازي سالم، ايمن و استاندارد در اختيار شهروندان قرار دهند و از استفاده هرگونه وسايلي كه صحت عملكرد آنها تاييد نشده خودداري كنند.
رضا دهدشتيزاده در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: بههمين ونظور امسال تمامشهربازيها و تجهيزات زمينهاي بازي در استان توسط اداره كل استاندارد مورد بازرسي و آزمايش قرار گرفتند و نواقص آنها شناسايي در صورت بحراني بودن نواقص وسايل مورد نظر از دسترس عموم خارج و يا پلمپ شدهاند و اگر نقص وسايل قابل رفع بوده اين موضوع به بهرهبردار مربوط اعلام شده است تا نسبت به رفع نقص اقدام كند.
وي تصريح كرد: شهروندان در هنگام استفاده از وسايل، به اين تجهيزات اعتماد كرده اما وظيفه بهرهبردار يعني مالك وسيله، شهرداري و سازمان پاركها است كه از سلامت وسيله بازي مطمئن شوند تا استفادهكنندگان از اين وسايل آسيب نبينند.
مديركل استاندارد صنعتي خوزستان عنوان كرد: اين اداره كل ناظر بر استاندارد وسايل است و زماني كه نواقص وسايل توسط بازرسان اداره استاندارد شناسايي شود، آن را به بهرهبرداران اعلام ميكند و مسوول مربوطه بايد نسبت به رفع نواقص اقدام كند. در حال حاضر عمليات بازرسي از شهربازي و زمينهاي بازي استان به صورت مستمر در حال اجرا است.
دهدشتيزاده افزود: طبق آمار امسال 19 مورد بازرسي از شهرهاي بازي استان صورت گرفته كه اين بازرسيها منجر به بازرسي 339 وسيله تفريحي، توقيف 23 وسيله، رفع توقيف 6 وسيله و شناسايي 13 وسيله داراي نقص بحراني شده است.
وي اظهار كرد: همچنين در سال جاري از تعداد 32 زمينبازي در استان و 323 وسيله تفريحي بازرسي شده است.