تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۶
کد خبر: ۱۴۳۴۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فرماندار شوش خبرداد:

آغاز عملیات تعریض و آسفالت جاده شوش - شوشتر

فرماندار شهرستان شوش با اشاره به آغاز عملیات اجرایی تعریض و آسفالت جاده شوش به شهرستان شوشتر گفت: حدود 3 کیلومتر از این جاده در جریان سیل فروردین ماه سال جاری دچار خسارات سنگینی شده بود
فرماندار شهرستان شوش با اشاره به آغاز عملیات اجرایی تعریض و آسفالت جاده شوش به شهرستان شوشتر گفت: حدود 3 کیلومتر از این جاده در جریان سیل فروردین ماه سال جاری دچار خسارات سنگینی شده بود.

رضا نجاتی در جریان بازدید از آغاز عملیات اجرایی تعریض و آسفالت جاده شوش به شهرستان شوشتر اظهار کرد: این محور یکی از محورهای مواصلاتی بین 2 شهرستان است که در جریان سیل فروردین ماه سال جاری دچار خسارت و در مقطعی هم مسدود شده بود.

وی با اشاره به این‌که مسدود شدن این جاده مسیر تردد چندین روستا و شرکت را نیز با مشکل مواجه کرده بود، افزود: این جاده یکی از نزدیکترین مسیرهای تردد مهمانان نوروزی به آثار تاریخی زیگورات چغازنبیل است.

نجاتی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته، با همکاری اداره راه و شهرسازی و شرکت نیشکر میان‌آب اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال جهت بهسازی، ترمیم و روکش آسفالت این محور تخصیص داده شد.

فرماندار شوش با اشاره به حضور بیش از 2 میلیون نفر در قالب کاروان‌های راهیان نور و مهمانان نوروزی به این شهرستان گفت: تمامی تمهیدات لازم در راستای خدمات‌دهی به این مهمانان فراهم شده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار