تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۴۳۲۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فردا؛ آغاز به کار نمایشگاه فروش بهاره در اهواز

مجری برگزاری نمایشگاه بهاره کالا در اهواز از برگزاری این نمایشگاه از 17 تا 24 اسفندماه خبر داد
مجری برگزاری نمایشگاه بهاره کالا در اهواز از برگزاری این نمایشگاه از 17 تا 24 اسفندماه خبر داد.

مهران رادهوش درباره جزئیات برپایی این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه در چهار سالن خرمشهر، کارون، خلیج‌فارس و امام رضا (ع) نمایشگاه بین‌المللی اهواز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این نمایشگاه دارای 320 غرفه است و در این محل اقلام پرمصرف این فصل و نوروز از جمله مواد غذایی، آجیل، خشکبار، پوشاک، کیف و کفش، فرش، آرایشی و بهداشتی و شیشه و بلور عرضه می‌شود.

مجری برگزاری نمایشگاه بهاره کالا در اهواز بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 16 تا 22 از این نمایشگاه بازدید کنند.

رادهوش بیان کرد: در این نمایشگاه محصولات تولیدکنندگان، شرکت‌ها و واحدهای تولیدی در داخل استان عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: محصولات عرضه شده در این نمایشگاه با 5 تا 15 درصد تخفیف نسبت به قیمت بازار ارائه خواهند شد.

مجری برگزاری نمایشگاه بهاره کالا در اهواز بیان کرد: در این نمایشگاه شرکت‌کنندگانی از استان‌های خوزستان، کرمانشاه، تهران، اصفهان و مشهد حضور دارند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار