تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵
کد خبر: ۱۴۳۲۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل اقتصاد و دارایی خوزستان مطرح کرد؛

از املاک دولتی بدون سند تا املاک بلااستفاده و تبدیل به انبار

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خوزستان با اشاره به مشکلات اموال غیرمنقول دولتی، بر لزوم تکمیل بانک اطلاعاتی سادا تأکید کرد و گفت: اگر قوانین بالادستی اصلاح نشود، بودجه‌ریزی عملیاتی از شکل اسمی خارج نخواهد شد و اهداف کیفی را محقق نمی‌کند
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خوزستان با اشاره به مشکلات اموال غیرمنقول دولتی، بر لزوم تکمیل بانک اطلاعاتی سادا تأکید کرد و گفت: اگر قوانین بالادستی اصلاح نشود، بودجه‌ریزی عملیاتی از شکل اسمی خارج نخواهد شد و اهداف کیفی را محقق نمی‌کند.

مسعود صدری در همایش "آشنایی با رویکرد‌های نوین در پروژه مولد‌سازی و مدیریت دارایی‌های دولت" که روز شنبه 14 اسفندماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: بحث اقتصاد مقاومتی با توجه به اهمیت و جایگاه آن و واکسینه کردن اقتصاد نسبت به تکانه‌ها و نوسان‌های شدید و خفیف دارای اهمیت ویژه‌ای است در این زمینه برنامه مدونی به‌خصوص امسال با توجه به سال اقتصاد مقاومتی طراحی شد و 6 پروژه با برش استانی به سازمان اقتصاد دارایی استان ابلاغ شد.

وی افزود: امسال در برش استانی برنامه اقتصاد مقاومتی برای خوزستان در حوزه امور اقتصاد و دارایی 6 طرح تعیین شده که از این 6 طرح دو مورد مربوط به امور مالیاتی، دو طرح مربوط به بعد اقتصادی، یک مورد درباره خزانه‌داری الکترونیک و یک مورد مربوط به مولدسازی و مدیریت دارایی‌های دولت است. اگر این اتفاق به نحو احسن اجرا شود باید منتظر پیامدهای صحیح و سریع اجرای این طرح باشیم.

وی با بیان اینکه اکنون در بحث اموال با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: در بحث اموال غیرمنقول مشکلات از نظر کمی و کیفی عدیده است. برخی دستگاه‌ها پروژه‌ای را اجرا می‌کردند و به بهره‌برداری می‌رساندند و پس از ساخت، سند زدن فراموش می‌شد و این کار باعث می‌شد که شناسایی اموال دولت دچار مشکل شود.

صدری عنوان کرد: اگر بانک اطلاعاتی سادا تکمیل شود، مهم‌تر از مولدسازی مدیریت اموال دولت است، در بسیاری از جاها اموال غیرمنقولی به‌عنوان ملک داریم که با حداقل بهره‌برداری در اقتصاد ملی از آن‌ها استفاده می‌شود.

وی گفت: در بحث واگذاری پروژه‌های نیمه تمام به سرمایه‌گذار با 80 درصد پیشرفت فیزیکی، در بسیاری از موارد به دلیل سند نداشتن پروژه به مشکل بر می‌خورد.

صدری ادامه داد: در اهواز نیز املاکی در مقیاس و متراژهای وسیع در اختیار دستگاه‌های اجرایی وجود دارد که به دلیل استفاده نشدن به انبار تبدیل شده‌اند که در بسیاری از موارد این املاک در بهترین نقطه شهر هستند و می‌توان با تغییر کاربری آن‌ها به خلق ثروت پرداخت اما این ثروت‌ها بر رویشان خاک نشسته است.

وی عنوان کرد: چون از نحوه کاربری چنین املاکی اطلاعی ندارید، از این املاک مانند شکل گذشته خود استفاده می‌شود و انگار هیچ اتفاقی در توسعه شهری رخ نداده است و همه این کارها ما را وادار می‌کند که در بحث سامانه سادا توجه بیشتری انجام گیرد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار