اعتبار خسارت کشاورزان به مجموعه مدیریت بحران رسیده کشاورزان میتوانند با مراجعه به فرمانداری و بخشداری منطقه خود حق خود را مطالبه کنند
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: اعتبار خسارت کشاورزان به مجموعه مدیریت بحران رسیده کشاورزان میتوانند با مراجعه به فرمانداری و بخشداری منطقه خود حق خود را مطالبه کنند.
سیدراضی نوری درباره پرداخت خسارت کشاورزان سیلدیده در فروردین ماه امسال اظهار داشت: بنا به گفته مدیرکل مدیریت بحران خوزستان اعتبار خسارت کشاورزان به مجموعه مدیریت بحران رسیده و خسارت کشاورزان خوزستان پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان شوش، شوشتر، دزفول و برخی از روستاهای اطراف اهواز خسارت زیادی متحمل شدند، گفت: کشاورزان میتوانند با مراجعه به فرمانداری و بخشداری منطقه خود حق خود را مطالبه کنند.
نماینده مردم شوش در مجلس با بیان اینکه بیمه کشاورزان "خیلی دیر" پرداخت شده است، بیان کرد: با توجه به اینکه زندگی کشاورز موقوف کارهای کشاورزی است تاخیر 10 ماه در پرداخت خسارت کار صحیحی نیست.
وی با توجه به بازخوردی که نشست پژوهشگر بینالمللی با رسانهها در دفتر خبرگزاری تسنیم خوزستان داشت درباره تولید کود کاملا ارگانیک (دستاورد الهام جعفرزاده پژوهشگر بینالمللی) اظهار داشت: با توجه به آمار بالای سرطان در خوزستان امیدوارم براساس برنامه به مجموعه کشاورزی ورود پیدا کند و با در نظر گرفتن سموم و کودهای شیمیایی مناسب بتوان به اهدافی مانند مسائل سلامت جامعه دست پیدا کرد.
نوری افزود: جهاد کشاورزی تولیدات علمی که میتواند تولیدات ارگانیک را در جامعه نهادینه کند 100درصد مورد حمایت قرار میدهد ولی اگر در جایی کوتاهی شود مجموعه نظارتی بر عملکرد کشاورزی پیگیری میکند.
وی با اشاره به ابلاغیه بیست و چهارگانه مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به بند 6 ابلاغیه به مسائل کشاورزی و شرکتهای دانش بنیان اهمیت ویژهای قائل شده بنابراین اگر موسسات تحقیقاتی و پژوهشی طرح تولید کود کاملا ارگانیک را تایید و ثبت کنند علاوه بر تشویق پژوهشگران به عرضه طرحهای خود میتواند در کاهش آمار بالای سرطان موثر باشد.
نوری عنوان کرد: حمایت از پژوهشگران یک وظیفه ملی است که در این زمینه دولت، مجلس، مجموعه تشخیص مصلحت نظام و مسئولان ارشد خوزستان پیگیر پژوهشهای علمی هستند.