تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹
کد خبر: ۱۴۰۸۶۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس ستاد دهه فجر خوزستان خبر داد:

تشکیل 65 ستاد دهه فجر در شهرهای مختلف خوزستان

رئیس ستاد دهه فجر خوزستان از تشکیل 65 ستاد دهه فجر در شهرهای مختلف خبر داد
رئیس ستاد دهه فجر خوزستان از تشکیل 65 ستاد دهه فجر در شهرهای مختلف خبر داد.

حجت‌الاسلام سید لطف‌الله سپهر ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت دهه فجر با بیان اینکه مطبوعات استان شرایط خوبی دارد، اظهار کرد: استان خوزستان بعد از تهران به لحاظ آمار نشریات و روزنامه مقام دوم را در کشور دارد.

وی تصریح کرد: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد بیش از 65 درصد مردم خوزستان علاقه به مطالعه نشریات و روزنامه‌ها دارند.

رئیس ستاد دهه فجر استان خوزستان با اشاره تشکیل ستادهای دهه فجر توضیح داد: بیش از 65 ستاد را در مراکز شهرستان‌ها و بخش‌های استان تشکیل شد.

سپهر افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در 70 نقطه استان راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن برگزار خواهد شد.

 وی گفت: تقریباً چیزی حدود 150 هزار نوع اقلام مختلف تبلیغاتی ارسالی از تهران در بین ستادها توزیع شده است.

سپهر بیان کرد: بر اساس گزارش‌های کمیته‌ها به ستاد دهه فجر استان بالغ بر 15 هزار برنامه بزرگ را در استان اجرا می‌شود.

 وی عنوان کرد: یک هزار و 500 برنامه کمیته عشایری تشکیل و  بیش از 645 قبر شهید را در دهه مبارک فجر غبارروبی خواهد شد.

رئیس ستاد دهه فجر استان خوزستان در ادامه گفت: در شهرهای دزفول، اندیمشک، آبادان و اهواز در دهه مبارک فجر نشست‌های قرآنی برگزار می‌شود و این شهرها میزبان یک قاری جهانی از عراق به اسم میثم تمار خواهند بود.

وی از تشکیل 21 کمیته را در ستاد استانی و 17 کمیته را در ستادهای شهرستانی خبر داد و گفت: از 10 نفر از خبرنگارانی که در زمینه عکس، مقاله و خبر در زمینه دهه فجر آثار خوبی ارائه دهند، تجلیل و تقدیر می‌شود.

رئیس ستاد دهه فجر استان خوزستان در پایان در پایان خاطرنشان کرد: روز 12 بهمن به مناسب ورود امام به وطن مراسم نمادینی در فرودگاه اهواز به صورت رژه موتوری از فرودگاه تا گلزار شهدا، خواهیم داشت.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار