تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹
کد خبر: ۱۴۰۴۶۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اسماعیل شریفات: در فولاد رفاقت حرف اول را می زند

اسماعیل شریفات: در فولاد رفاقت حرف اول را می زند
در این ماه رفاقت بین بازیکنان حرف اول را می زند و این موضوع باعث همدلی بیشتر بازیکنان می شود
مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در این ماه رفاقت بین بازیکنان حرف اول را می زند و این موضوع باعث همدلی بیشتر بازیکنان می شود.

اسماعیل شریفات اظهار داشت: دو تیم ذوب آهن و فولاد بازی هجومی ارائه می دهند و بی شک تماشاگران از دیدن این بازی لذت می برند.

مهاجم شماره 10 فولادی ها گفت: در طول هفته بر روی نقاط ضعف و قوت حریف کار کردیم و امیدواریم با دست پر به اهواز برگردیم.

وی در خصوص اضافه شدن بختیار رحمانی به ترکیب فولاد عنوان کرد: حضور بختیار رحمانی در وسط میدان بسیار موثر است و باعث می شود توپ را در زمین حریف به چرخش در آوریم.

شریفات با بیان این که از هر لحاظ آماده نبرد با ذوب آهن هستیم افزود: تاکنون نتایج خوبی در این فصل کسب کردیم اگر چه می توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم.

وی افزود: در لیگ امسال تمام تیم ها قوی هستند و نمی توان نتایج بازی ها را از پیش تعیین شده دانست و قطعا هر تیمی که تلاش بیشتری کند پیروز واقعی است.

مهاجم فولاد خوزستان تصریح کرد: با پیروزی برابر دور آهن می توانیم جایگاه خود را در جدول بهبود دهیم و نیم نگاهی به صدر جدول داشته باشیم.

دیدار بین دو تیم فولاد خوزستان و ذوب آهن اصفهان در هفته هجدهم رقابت های لیگ برتر فوتبال دوشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

ذوب آهن با کسب 29 امتیاز در جایگاه سوم و فولاد با کسب 23 امتیاز در رده هفتم جدول قرار دارند.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار