طرح تزریق واکسن سرخک به همت شبکه بهداشت و درمان در مدارس شهرستان بندر ماهشهر آغاز شد
رئیس آموزش و پرورش بندر ماهشهر گفت: طرح تزریق واکسن سرخک به همت شبکه بهداشت و درمان در مدارس شهرستان بندر ماهشهر آغاز شد.
عبدالواحد عبادی امروز اظهار کرد: در روز چهارم دیماه مسؤولان شبکه بهداشت طی نامه رسمی موضوع را به اداره آموزش و پرورش اعلام کردند و اداره آموزش و پرورش نیز با توجه به حساسیت موضوع نسبت به اطلاعرسانی به مدیران مدارس اقدام کرده است.
وی افزود: درخواست شده است که مدیران با ماموران شبکه بهداشت همکاری لازم را انجام دهند و درصورت مشاهده موارد مشکوک نیز به شبکه بهداشت اطلاع دهند.
رئیس آموزش و پرورش بندرماهشهر با بیان اینکه طبق نامه رسمی شبکه بهداشت در شهرک بعثت و شهرک طالقانی موارد مشکوک مشاهده شده است، گفت: از دیروز طرح تزریق واکسن سرخک به همت شبکه بهداشت در مدارس این دو منطقه آغاز شد.
عبادی اضافه کرد: بر اساس گفته ریاست شبکه بهداشت از امروز به صورت گسترده در مدارس متوسطه اول انجام و پس از آن دانش آموزان مدارس ابتدایی واکسینه خواهند شد.
وی ادامه داد: در واقع اقدام به موقع و سریع شبکه بهداشت و ورود سریع نگرانی ما را رفع کرد و شبکه بهداشت اطمینان داده است که کلیه مدارس را در اسرع وقت زیر پوشش قرار خواهد داد.
رئیس آموزش و پرورش بندر ماهشهر در پایان پس از قدردانی از اقدام به موقع شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر نسبت به تزریق واکسن سرخک، بیان کرد: آموزش و پرورش ماهشهر آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با شبکه بهداشت تا اتمام طرح اعلام میکند.