تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸
کد خبر: ۱۳۸۶۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت 52 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی‌های خوزستان

این میزان تسهیلات به تعداد 175 شرکت تعاونی که در زمینه‌های صنعت و کشاورزی فعالیت داشته‌اند، پرداخت شده است

معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از پرداخت 52 میلیارد تومان تسهیلات بانکی به شرکت‌های تعاونی استان از ابتدای امسال تاکنون خبرداد.

عبدالکریم انصاری اظهار کرد: این میزان تسهیلات به تعداد 175 شرکت تعاونی که در زمینه‌های صنعت و کشاورزی فعالیت داشته‌اند، پرداخت شده است.

وی افزود: این تسهیلات توسط بانک‌های استان شامل بانک ملی، ملت، توسعه تعاون، کشاورزی، تجارت، رفاه کارگران و صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده است.

انصاری با بیان این‌که بانک کشاورزی با پرداخت تسهیلات به 83 تعاونی استان بیشترین سهم پرداختی را در بین بانک‌های استان داشته است، گفت: همچنین بانک سپه با پرداخت تسهیلات به تعداد 70 تعاونی در جایگاه دوم قرار دارد.


مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار