تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۰
کد خبر: ۱۳۸۳۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اعتراض روسیه به پیش‌نویس قطعنامه علیه سوریه

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که پیش‌نویس آماده شده در شورای امنیت درباره سوریه اصلا قابل قبول نیست زیرا نظر مسکو را در نظر نگرفته است.

به گزارش فارس، خبرگزاری ایتارتاس روسیه به نقل از یک دیپلمات روس اعلام کرد که کشورش پیش‌نویس قطعنامه توزیع شده در شورای امنیت علیه سوریه را قبول ندارد.

شورای امنیت سازمان ملل امروز در نشستی پشت درهای بسته، وضعیت سوریه را با طرح پیش‌نویس جدید بررسی می‌کند. خبرگزاری رویترز اعلام کرد که هیئت فرانسوی درسازمان ملل اعلام کرده است که امروز در این نشست این مسئله بررسی می‌شود که باید درباره وضعیت سوریه چه تصمیمی گرفت.

گفته می‌شود نماینده مغرب پیش‌نویس قطعنامه‌ای جدید علیه سوریه را توزیع خواهد کرد که بر اساس درخواست اتحادیه عرب مبنی بر دخالت شورای امنیت در موضوع سوریه، تنظیم شده است.

به گزارش ایتارتاس، گنادی گاتیلوف معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که این پیش‌نویس که امروز قرار است توزیع شود «موضع روسیه را اصلا مد نظر قرار نداده است... به نظر ما فاقد جوانب اصلی موضوع است».

ایتارتاس تاکید کرد که سخنان گاتیلوف نشان می‌دهد که روسیه با اعمال فشار، تلاش خواهد کرد که پیش‌نویس قطعنامه جدید را تغییر بدهد.

روسیه معتقد است که اتحادیه عرب و به تبع آن برخی اعضای شورای امنیت اساسا گزارش ناظران سوریه را که در آن به صراحت قید شده است که گروهک‌های مسلح در سوریه حضور دارند و حتی به ناظران عرب نیز حمله کرده‌اند.
captcha
آخرین اخبار