تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۱۳۷۸۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز بارندگی در مناطق شمالی و مرتفع خوزستان از فردا

بررسی نقشه‌های هواشناسی، نفوذ یک سامانه بارشی از اواخر وقت فردا(چهارشنبه) به استان خوزستان را نشان می‌دهد که موجب افزایش ابر توام با بارش رگبار و رعد و برق خواهد بود
معاون اداره‌کل هواشناسی خوزستان از آغاز بارندگی در استان از اواخر وقت فردا خبر داد.

علی‌رضا غلام‌پور اظهار کرد:‌ بررسی نقشه‌های هواشناسی، نفوذ یک سامانه بارشی از اواخر وقت فردا(چهارشنبه) به استان خوزستان را نشان می‌دهد که موجب افزایش ابر توام با بارش رگبار و رعد و برق خواهد بود.

وی افزود: این سامانه به ویژه مناطق شمالی و مرتفع خوزستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و جنوب و مرکز استان کمتر از این سامانه اثر می‌پذیرد. همچنین فعالیت این سامانه تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

غلام‌پور ادامه داد: ‌بنابراین در 24 ساعت آینده، آسمان خوزستان صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و به تدریج افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت:‌ در شبانه‌روز گذشته، شوش با 20 و ایذه با 2 درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شدند. تغییرات دمای هوای امروز اهواز نیز بین 21 تا 7 درجه سانتی‌گراد در نوسان خواهد بود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار