تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۹
کد خبر: ۱۳۷۸۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز طرح لایروبی اسکله‌های بندر آبادان

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت:طرح عملیاتی لایروبی اسکله‌های بندر شهرستان در بنادر آبادان، چوئبده و اروندکنار با مشارکت بخش خصوصی آغاز شد
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت:طرح عملیاتی لایروبی اسکله‌های بندر شهرستان در بنادر آبادان، چوئبده و اروندکنار با مشارکت بخش خصوصی آغاز شد.

رضا سفاری عصر شامگاه دوشنبه با تشریح جزئیات طرح لایروبی اسکله‎های بندر آبادان افزود: این پروژه از اهداف سال 95 معاونت بندری و دریایی این مدیریت است که به منظور عمیق تر کردن اسکله‌ های بندر آبادان و رسیدن به عمق مناسب در راستای افزایش پهلودهی شناورهای با تناژ بالاتر انجام می‌ شود.

وی اظهار داشت:پروژه مذکور با ارزش 9 میلیارد و 480 میلیون ریال از سوی شرکت 'ترانشیپ پارس تتیس' در حجم 40 هزار متر مکعب انجام می‎ شود.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت: با پایان یافتن این پروژه میزان ظرفیت پهلو دهی شناورها در این بندر افزایش یافته و به طبع آن عملیات صادرات و واردات کالا نیز با رشد چشمگیری رو برو می شود.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار