تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۱۳۷۷۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در نشست خبری معاون پژوهشی دانشگاه عنوان شد:

اخذ مجوز تولید دارو و تأسیس انستیتو فناوری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با ارائه گزارش عملکرد پژوهشی این دانشگاه در سال گذشته، از راه‌اندازی پژوهشکده سلامت و اخذ مجوز تولید دارو در دانشگاه تا پایان امسال خبر داد
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با ارائه گزارش عملکرد پژوهشی این دانشگاه در سال گذشته، از راه‌اندازی پژوهشکده سلامت و اخذ مجوز تولید دارو در دانشگاه تا پایان امسال خبر داد و با بیان اینکه دانشگاه در حوزه بیماری‌های تنفسی ناشی از آلودگی هوا به‌عنوان "مرجع" کشور شناخته شد، تأسیس انستیو سلول‌های بنیادی و راه‌اندازی انستیتو جامع فناوری را از برنامه‌ها برای تحول در زیرساخت‌های پژوهشی عنوان کرد.

دکتر بهزاد شریف مخمل‌زاده در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری که روز یک‌شنبه 21 آذرماه در سالن جلسات حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد، با اشاره به برگزاری هفته پژوهش امسال با شعار "پژوهش و فناوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی"، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب همواره تأکید دارند پژوهش‌های دانشگاه‌ها به سمتی سوق داده شود که اقتصاد کشور را مقاوم و در حوزه‌های اساسی مستقل کند.

وی تصریح کرد: بخش قابل‌توجهی از اقتصاد مقاومتی، در حوزه سلامت است؛ به همین دلیل در دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر آن هستیم که پژوهش‌ها به سمتی جهت‌دهی شود تا اقتصاد سلامت، مقاوم و مستحکم شود.

برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش دانشگاه از یکم تا هفتم دی‌ماه

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به روزشمار هفته پژوهش با عناوین پژوهش، فناوری و مدرسه، "ایده‌های برتر، سرمایه‌های ملی"، "پژوهش، فناوری و صنعت"، "پژوهش، فناوری و دانشگاه کارآفرین"، "پژوهش، فناوری و حامیان پژوهش"،‌ " پژوهش، فناوری و اقتدار ملی"،‌"پژوهش، فناوری و حوزه و دانشگاه" و "پژوهش، فناوری، اقدام و عمل" عنوان کرد: در حوزه وزارت بهداشت از 21 تا 28 آذرماه به‌عنوان هفته پژوهش اعلام شده است اما در سطح استان این برنامه‌ها از یکم تا هفتم دی‌ماه برگزار می‌شود و به‌تبع آن در دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز مراسم و برنامه‌های هفته پژوهش در بازه زمانی یکم تا هفتم دی‌ماه برنامه‌ریزی شده است.

شریف مخمل‌زاده تجلیل از پژوهشگران برتر، معرفی فناوران برتر، نمایش و معرفی دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه در سال گذشته و تدوین سیاست‌های پژوهشی سال یا سال‌های آینده را از مهم‌ترین برنامه‌های این دانشگاه را در هفته پژوهش عنوان کرد و گفت: همچنین مراسم روز دانشگاه با درهای باز در هفته پژوهش برگزار می‌شود و در این راستا از مدارس دعوت می‌کنیم، با برنامه‌ریزی بازدید دانش‌آموزان آن‌ها را با حوزه‌های کاری در دانشگاه آشنا کنند.

ارائه سخنرانی‌های علمی در محورهای اصلی تولید علم کشور

وی برپایی نمایشگاه کتاب با دعوت از ناشران حوزه علوم پزشکی و ارائه سخنرانی‌های علمی در حوزه‌های مختلف را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه در هفته پژوهش عنوان کرد و افزود: سخنرانی‌های علمی در محورهای بیماری‌های تنفسی و تأثیر آلاینده‌ها بر سلامت، سلول‌های بنیادی، پزشکی بازساختی، نانو فناوری و دیگر حوزه‌هایی که امروزه به‌عنوان محورهای اصلی تولید علم در سطح کشور معرفی می‌شوند، با حضور محققان دانشگاه و دعوت از محققان به‌نام کشور برگزار می‌شود.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز تصریح کرد: به‌خصوص در حوزه پزشکی بازساختی که می‌تواند درمان را متحول کند، سخنرانان برجسته‌ای دعوت شدند که ضمن تبیین سیاست‌گذاری‌های کشور در این بخش بتوانند اساتید و دانشجویان را نسبت به فعالیت بیشتر در این حوزه ترغیب کنند.

افزایش تعداد طرح‌های تحقیقاتی به 1060 طرح/تولید 650 مقاله ISI و PubMed

شریف مخمل‌زاده همچنین با ارائه گزارشی از دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه در سال تحصیلی 95 – 94، گفت: تعداد طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه از 893 طرح در سال 93 به هزار و 60 طرح در سال جاری افزایش یافته که برخی از این طرح‌ها مربوط به کمیته تحقیقات دانشجویی و بخش دیگر نیز مربوط به مراکز تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های دانشجویان در دانشکده‌های مختلف است.

وی تعداد مقالات چاپ‌شده این دانشگاه در سال 93 را حدود یک هزار عنوان مقاله عنوان کرد و ادامه داد: امسال تاکنون یک هزار و 100 عنوان مقاله در نمایه‌های مختلف به چاپ رسیده است که از این تعداد حدود 650 مقاله در پایگاه‌های بین‌المللی ISI و PubMed نمایه شده و دیگر مقالات نیز در پایگاه‌های اسکوپوس، Chemical Abstract و ... بوده است.

اخذ موافقت قطعی 5 مرکز تحقیقات/راه‌اندازی پژوهشکده سلامت تا پایان امسال

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به فعالیت 27 مرکز تحقیقاتی در سطح این دانشگاه خاطرنشان کرد: برخی از این مراکز دارای موافقت اصولی و برخی نیز دارای موافقت قطعی هستند. امسال تاکنون 5 مرکز توانسته‌اند که موافقت اصولی خود را به قطعی تبدیل کنند و سه مرکز دیگر نیز در حال ارزیابی هستند. که به‌احتمال زیاد مجوز قطعی خود را دریافت می‌کنند تا بتوانند فعالیت‌های خود را گسترش دهند.

شریف مخمل‌زاده با بیان اینکه امسال تأسیس پژوهشکده سلامت در دانشگاه کلید زده شد، ابراز امیدواری کرد که بتوان این مرکز را تا پایان امسال به بهره‌برداری رساند و گفت: در این پژوهشکده سه مرحله تحقیقاتی حوزه سلامت مستقر خواهد شد. این مرکز دارای ردیف بودجه مستقل خواهد بود و می‌تواند پژوهشگر جذب کرده و بر روی حیطه‌های تحقیقاتی خاص متمرکز شود.

دانشگاه در حوزه بیماری‌های تنفسی ناشی از آلودگی هوا "مرجع" کشور شد

وی همچنین با اشاره به راه‌اندازی مرکز تحقیقات آلاینده‌های هوا و بیماری‌های تنفسی در این دانشگاه تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی استان و آلودگی‌های هوا که موجب بروز بیماری‌های مختلف تنفسی در میان افراد جامعه می‌شود امسال تأسیس این مرکز در دانشگاه مصوب شد و از دو ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرد. با راه‌اندازی این مرکز بررسی طرح‌های آلودگی هوا و تأثیر آلاینده‌ها بر سلامت در سطح کشور به دانشگاه علوم پزشکی اهواز واگذار شد و عملاً دانشگاه در حوزه بیماری‌های تنفسی ناشی از آلودگی هوا، مرجع کشور شناخته شد.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با بیان اینکه در موضوع تأثیر بارندگی بر بیماری‌های تنفسی نیز امسال چند طرح تحقیقاتی در دانشگاه آغاز شده و در حال انجام است، اظهار کرد: تدابیر ناشی از این مطالعات نیز تاکنون تأثیر خود را نشان داده است. هرچند که شاید برای قضاوت در این خصوص هنوز زود باشد و باید منتظر نتایج پژوهش‌های بیشتری باشیم.

شریف مخمل‌زاده از دیگر اقدامات دانشگاه در سال جاری را تأسیس شورای هماهنگی توسعه علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در استان با مشارکت همه دانشگاه‌ها و بعضی نهادها و سازمان‌های دولتی مانند استانداری برشمرد و گفت: این شورا با هدف سیاست‌گذاری در حوزه توسعه علوم مربوط به سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی تشکیل شد که بتواند نیاز بیماران را به اندام‌ها و ادوات مربوطه از طریق پزشکی بازساختی که از علوم هایتک در سطح جهان است، تأمین کند.

راه‌اندازی 2 شبکه فناوری "نانوفناوری و بیومواد" و "سرطان" در خوزستان

وی همچنین به راه‌اندازی 2 شبکه فناوری در این دانشگاه طی امسال اشاره کرد و توضیح داد: شبکه نانوفناوری و بیومواد یا مواد زیستی با توجه به وابستگی شدید کشور در حوزه مواد زیستی به تکنولوژی‌ها و علوم دیگر کشورها اعم از ادوات ارتوپدی، حوزه چشم‌پزشکی و ... و با هدف رفع این وابستگی ایجاد شد. در این شبکه محققان از تمام دانشگاه‌های استان فرا خوانده شده‌اند تا با همگرایی، طرح‌های تحقیقاتی لازم را که منجر به تولید محصول و رفع نیاز کشور در این حوزه شود، تدوین کنند.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز افزود: به‌خصوص در خوزستان که به لحاظ جغرافیایی در نزدیکی خلیج‌فارس قرار دارد و از سوی دیگر وجود دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، به نظر می‌رسد محور بیومتریال به‌عنوان یکی از محورهای اصلی در این شبکه مطرح باشد که از منشأ دریا نیازهای بیولوژیک در حوزه پزشکی را رفع کنند.

شریف مخمل‌زاده همچنین به راه‌اندازی شبکه سرطان در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در قالب این شبکه، کلیه محققان استان و کشور که در حوزه سرطان فعالیت می‌کنند، گرد هم می‌آیند و سرطان را از جنبه‌های مختلف آن موردبررسی و پژوهش قرار می‌دهند. بررسی شیوع بیماری سرطان ازنظر مسائل ژنتیکی و از سوی دیگر ثبت و رجیستری موارد در یک بانک اطلاعاتی، همچنین پیدا کردن روش‌های نوین در درمان به‌خصوص درمان سرطان‌های شایع در خوزستان محور فعالیت این شبکه است.

وی تصریح کرد: امسال همچنین چند مرکز تحقیقاتی ازجمله مراکز تحقیقاتی هیپرلپیدمی، علوم دارویی دریایی، سم‌شناسی، نانوفناوری و بیماری‌های عفونی و گوارش، ازنظر امکانات و فضای تحقیقاتی تجهیز شده است.

مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در چهار طرح کوهورت

وی یکی دیگر از فعالیت‌های این دانشگاه را مشارکت در مطالعه طرح‌های کوهورت عنوان کرد و گفت: این طرح‌ها به نوعی پایش وضعیت سلامت افراد جامعه هستند؛ همچنین دانشگاه در طرح بررسی وضعیت سلامت کبد مشارکت داشته است. این طرح از طرح‌های مطالعه‌ای پایه است که منشأ انجام تحقیقات کاربردی در آینده می‌شوند که محققان بتوانند بر مبنای آن‌ها طرح‌های مداخله‌ای را طراحی و برای تغییر شرایط جامعه ارائه و اجرا کنند.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با بیان اینکه اجرای این طرح‌ها تأثیر خود را در ابداع روش‌های نوین درمان خواهد گذاشت، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز در چهار طرح کوهورت شامل طرح کوهورت در هویزه، بررسی وضعیت سلامت کبد و استان با جامعه آماری بیش از 40 هزار نفر، هایپرلیپدمی و آترواسکلروز و طرح ثبت دیابت که با شرکت برخی دانشگاه‌های دیگر طراحی شده است، مشارکت دارد.

شریف مخمل‌زاده با اشاره به فعالیت‌های حوزه فناوری، اظهار کرد: دانشگاه‌ها در کشورهای پیشرفته وارد نسل سوم خود شده‌اند؛ به عبارت دیگر به جای مقاله‌محور بودن، محصول‌محور هستند و علم را به خدمت گرفته‌اند تا تحول در نظام بهداشتی و درمانی آن‌ها ایجاد شود یا محصولی به جامعه معرفی کنند که درمان، تشخیص یا پیشگیری را بهبود ببخشد.

راه‌اندازی مدیریت فناوری سلامت برای ایجاد زمینه تولید فناوری

وی با بیان اینکه بر این اساس مدیریت فناوری سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی از سال گذشته راه‌اندازی شده است، ادامه داد: هدف اصلی این مدیریت آن است که زمینه‌ها را برای تولید فناوری آماده کند تا نتایج حاصل از پژوهش تنها به صورت مقاله نباشد بلکه در قالب یک فن، محصول یا نرم‌افزار به جامعه معرفی شود.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز تصریح کرد: در این خصوص چند اقدام در دانشگاه انجام و یک فضای فیزیکی برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان آماده شده است که به زودی حدود 15 شرکت در این فضا مستقر می‌شوند؛ همچنین در خصوص مرکز رشد فناوری‌های دارویی، اقدامات اولیه برای اخذ مجوز از وزارت بهداشت انجام شده است تا محققان بتوانند نتایج کارهای خود را که به تولید دارو منجر شده است، تجاری‌سازی کنند.

مجوز تولید دارو در دانشگاه تا پایان امسال اخذ می‌شود

شریف مخمل‌زاده گفت: با توجه به این موضوع، این مرکز تجهیز شده است و امیدواریم تا پایان امسال نیز بتواند مجوز تولید دارو را اخذ کند؛ همچنین واحد تولید مواد اولیه دارویی در دانشگاه که از 2 سال پیش کلید زده شد اما به دلایلی متوقف شده بود؛ امسال مجدداً فعالیت‌های آن از سر گرفته شود و بر اساس پیش‌بینی‌ها در سال آینده راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 6 شرکت دانش‌بنیان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز فعال هستند، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم امسال تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه به 9 یا 10 شرکت افزایش یابد. یکی از بخش‌هایی که در حوزه فناوری به دنبال آن هستیم، افزایش تعداد اختراعات ثبت شده به نام دانشگاه است؛ دانشگاه در سال 93 و 94 به ترتیب 2 و 13 عنوان اختراع به ثبت رسانده و امسال تعداد اختراعات دانشگاه به بیش از 15 مورد رسیده است.

پرداخت 100 درصدی هزینه ثبت اختراع محققان در نظام بین‌المللی

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز یکی از مشکلات این بخش را هزینه قابل توجه فرایند ثبت اختراع در نظام ثبت اختراع بین‌المللی عنوان و تصریح کرد: با توجه به بالا بودن این هزینه‌ها، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 90 درصد این مبلغ را پرداخت می‌کند و 10 درصد دیگر هزینه بر عهده محقق و مخترع است؛ از امسال دانشگاه در راستای افزایش تعداد اختراعات و کمک به محققان 10 درصد دیگر سهم محقق را پرداخت می‌کند که این امر به عنوان یکی از بروندادهای پژوهش نقش بسیاری در ارتقای رتبه دانشگاه دارد.

شریف مخمل‌زاده عضویت در صندوق فناوری استان را از دیگر اختراعات دانشگاه در سال جاری برشمرد و گفت: این صندوق از آوران و فناوران در راستای تبدیل نتایج تحقیقات آن‌ها به محصول حمایت می‌کند؛ در واقع دانشگاه علاوه بر اعطای فضای دفتر برای محل استقرار و فعالیت به صاحبان ایده‌های برتر، حمایت مالی از محققان را از طریق صندوق انجام می‌دهد. البته دانشگاه به‌تازگی به عضویت این صندوق در آمده است و تا پایان امسال این فرایند کامل می‌شود که محققان بتوانند از طریق صندوق تسهیلاتی دریافت کنند.

وی همچنین به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در سطح دانشگاه برای اساتید اشاره و تصریح کرد: در سال 94 بیش از 120 عنوان کارگاه آموزشی برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان در سطح دانشگاه برگزار شد. همچنین تعداد کتب منتشره توسط اعضای هیأت علمی در سال گذشته 10 عنوان بوده است که امسال به احتمال زیاد بالغ بر 12 عنوان خواهد بود.

راه‌اندازی دوره فلوشیپ پژوهشی با حضور 50 عضو هیأت‌علمی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز یکی دیگر از کارهای جدید در حوزه پژوهشی دانشگاه را راه‌اندازی دوره فلوشیپ پژوهشی به‌عنوان عالی‌ترین دوره تربیت محقق عنوان و تصریح کرد: این دوره که حدود یک سال به طول می‌انجامد، محققان را با جدیدترین روش‌های تحقیقاتی، داده‌پردازی و تحلیل نتایج آشنا می‌کند و می‌تواند به‌عنوان یک زیربنا برای تربیت محقق باشد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این دوره با حضور 25 نفر از اعضای هیأت‌علمی دانشگاه آغاز شده و از ماه آینده نیز 25 عضو هیأت‌علمی دیگر پذیرش می‌شوند تا در مجموع 50 نفر از اعضای هیأت‌علمی دانشگاه طی یکسال دوره فلوشیپ خود را طی کنند.

تصویب آیین‌نامه اعطای بودجه در اختیار پژوهشی

شریف مخمل‌زاده زمان برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر را یکم با پنجم دی‌ماه عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از فعالیت‌هایی که برای اولین‌بار در دانشگاه انجام شد، تصویب عملیاتی آیین‌نامه اعطای بودجه در اختیار پژوهشی در شورای پژوهشی دانشگاه است. که بر این اساس بودجه از قبل تعیین‌شده‌ای در اختیار هر محقق یا عضو هیأت‌علمی قرار می‌گیرد‌ که فرد می‌تواند مطالعات خود را برنامه‌ریزی و برای هزینه‌کرد فعالیت‌ها از این اعتبار استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: تا پایان امسال نیز چهار کنگره علمی در دانشگاه برگزار خواهد شد که شامل کنگره علوم حرکتی، کنگره تحقیقات دانشجویی و 2 کنگره دیگر است که کارهای نهایی آن در حال انجام است.

تخصیص حدود یک تا سه درصد بودجه دانشگاه به حوزه پژوهش

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در خصوص بودجه پژوهشی دانشگاه با بیان اینکه مشکل خاصی از این نظر وجود ندارد، تصریح کرد: حدود یک تا سه درصد از بودجه دانشگاه به جز بند "و" که مربوط به حقوق است، معمولاً به حوزه پژوهش تعلق می‌گیرد. علاوه بر این بخشی از بودجه‌های پژوهشی از محل برخی ردیف‌های وزارتی مانند مشارکت دانشگاه در طرح‌های کوهورت تأمین می‌شود‌ که این طرح‌ها ردیف بودجه خاص خود را دارد.

شریف مخمل‌زاده افزود: اگرچه امسال تا حدودی خواه ناخواه با مشکل بودجه مواجه هستیم اما این مسأله مانع از انجام تحقیقات در دانشگاه نشده است. علاوه بر آن امسال گسترش فضای تحقیقاتی در دانشگاه اتفاق افتاد. به‌طور مثال پژوهشکده سلامت امسال پس از مدت‌ها وقفه دوباره کلید خورد و انتظار می‌رود تا پایان سال تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.

تحول در زیرساخت‌های پژوهشی با ایجاد انستیو سلول‌های بنیادی

وی با بیان اینکه همچنین امسال چهار مرکز صاحب آزمایشگاه تحقیقاتی شدند، با اشاره به برنامه دانشگاه برای تأسیس انستیتو جامع سلول‌های بنیادی خاطرنشان کرد: برای راه‌اندازی این مرکز حدود 26 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که بخشی از آن از طریق استانداری و معاونت علمی ریاست جمهوری و بخشی نیز از سوی دانشگاه تأمین می‌شود. بر این اساس فکر می‌کنم که پروژه تأسیس این مرکز امسال کلید بخورد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز افزود: اگر این مرکز راه‌اندازی شود، نه‌تنها در رشد علمی دانشگاه علوم پزشکی بلکه در ارتقاء دیگر دانشگاه‌های استان، تحول در سلامت و ارائه روش‌های نوین درمان نقش بسیار مهمی را ایفا‌ خواهد کرد؛ همچنین زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز متحول می‌شود.

شریف مخمل‌زاده گفت: با عزم و اراده‌ای که در سطح استان و از سوی معاونت علمی ریاست‌جمهوری شاهد هستم، بسیار نسبت به این موضوع خوش‌بینم که پروژه تأسیس این مرکز تا پایان امسال کلید زده شود؛ این پروژه، پروژه بسیار عظیمی است و می‌تواند نیاز استان در حوزه سلول‌های بنیادی را رفع کند.

وی با اشاره به تشکیل شورای هماهنگی توسعه علوم سلول‌های بنیادی در استان، اظهار کرد: اعضای این شورا شامل استاندار، رؤسای دانشگاه‌ها، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی، سازمان انتقال خون، و ... است‌ و دارای چند کارگروه بوده که در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کند. این شورا در حال حاضر تشکیل شده است اما از نظر فضای فیزیکی، با راه‌اندازی انستیتو جامع تحقیقاتی فعالیت‌های آن عملیاتی و اجرایی می‌شود.

برنامه دانشگاه برای راه‌اندازی انستیتو جامع فناوری

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز خاطرنشان کرد: در حال حاضر 2 استان دیگر نیز به‌طور جدی به دنبال راه‌اندازی چنین مرکزی هستند و خوزستان سومین استان در کشور است‌ که این موضوع را پیگیری می‌کند. البته در آن استان‌ها نیز هنوز عملیات ساختمانی چندان پیش نرفته و در تأمین منابع دچار مشکل شده‌اند اما در خوزستان با حمایت استانداری و معاونت علمی ریاست‌جمهوری، فکر می‌کنیم که این پروژه به‌سرعت پیشرفت کند.

مخمل‌زاده تصریح کرد: در حوزه فناوری نیز بنا داریم یک انستیتو جامع فناوری راه‌اندازی کنیم که می‌تواند هم در حوزه مسائل زیست‌محیطی و هدایت مطالعات در این زمینه فعالیت کند و هم در بحث تولید دارو مؤثر واقع شود که یکی از ارکان مورد تأکید معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری است.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
0
0
احسنت، امیدواذم دانشگاه جندی شاپور بتواند به زمان شکوفایی قدیم خود بازگردد و بعنوان قطب علمی کشور مطرح گردد
captcha
آخرین اخبار