تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲
کد خبر: ۱۳۷۲۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راهیابی نمایش «اوژاژ» از خوزستان به جشنواره سراسری مهر

نمایش 'اوژاژ' تنها نماینده استان خوزستان به دوازدهمین جشنواره سراسری مهر راه یافت
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک گفت:نمایش 'اوژاژ' تنها نماینده استان خوزستان به دوازدهمین جشنواره سراسری مهر راه یافت.

علی بازگیر افزود:این نمایش کاری از گروه تئاتر طلوع به کارگردانی امین پورمند است که تنها نماینده خوزستان در این جشنواره به شمار می رود.

وی اظهار کرد:موضوع این نمایش ایثار،شهادت و رشادت زنان شهیده و ایثارگر در دوران دفاع مقدس است.

بازگیر با بیان اینکه جشنواره سراسری مهر از 22 لغایت 29 آذرماه جاری در کاشان برگزار خواهد شد افزود:نمایش اوژاژ 26 آذرماه در این جشنواره به روی صحنه می رود.

وی بیان کرد:جشنواره تاتر لاله های سرخ نیز با حضور استان های زاگرس نشین بهمن ماه سالجاری برگزار خواهد شد و فراخوان این جشنواره به این استان ها ارسال شده است.

وی بیان کرد:هنرمندان عرصه نمایش شهرستان اندیمشک تاکنون موفق به کسب مقام های مختلف ملی شده اند و جشنواره نمایش لاله های سرخ نیز به عنوان برنامه شاخص هنری منطقه زاگرس نشین هر سال در اندیمشک برگزار می شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک اظهار کرد:در راستای تقویت فرهنگ و هنر در شهرستان اندیمشک نیز نشست های مختلفی برگزار شده و مسایل و مشکلات جامعه هنرمندان با حمایت مسئولان ساماندهی خواهد شد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار