تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۱۳۶۹۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
اعتراض خانواده‌های داغدیده خوزستانی به استاندار

آقای استاندار دلجویی پیشکش؛ حداقل تکلیف خانواده‌های نگران را روشن کنید

تعدادی از خانواده‌های داغدار خوزستانی از بلاتکلیفی و آمارهای ضدونقیض اعلام شده شهدای جنایت تروریستی حله توسط استانداری و بی‌تفاوتی استاندار برای پیگیری موضوع انتقاد کردند.

تعدادی از خانواده‌های داغدار خوزستانی جنایت ترویستی حله عراق با انتقاد از عملکرد استانداری خوزستان در خصوص اطلاع‌رسانی میزان تلفات جنایت تروریستی حله عراق که منجر به شهید شدن تعداد کثیری از اعضای خانواده‌های خوزستانی شد انتقاد کردند.

یکی از اعضای این خانواده‌ها از اینکه تا دیروز استانداری هیچ اطلاع‌رسانی و پیگیری در خصوص خوزستانی بودن اکثر شهدا و مفقودالاثر شدن تعداد کثیری از زوار خوزستانی انجام نداده بود گلایه کرد و گفت: انتظار داشتیم استاندار راسا پیگیری موضوع را برعهده می‌گرفت و خانواده‌های خوزستانی که بعد از جنایت تروریستی حله هیچ اثری از عزیزانشان نیست از نگرانی درمی‌آورد.

وی در ادامه افزود: متاسفانه استاندار با وجود وسعت و ابعاد این جنایت و تعداد بالای شهدای خوزستانی روز گذشته حضور در تالاب شادگان را بر دلجویی از خانواده‌ها و پیگیری وضعیت آنها ترجیح داد.

یکی دیگر از اعضای خانواده‌های داغدیده نیز از وضعیت بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی شفاف استانداری در خصوص ابعاد این جنایت و میزان دقیق شهدای خوزستانی انتقاد کرد.

وی افزود: انتظار داشتیم استانداری بیش از اینها وضعیت و نگرانی خانواده‌هایی که هیچ خبری از عزیزانشان ندارند را پیگیری می‌کرد.

یکی دیگر از اعضای خانواده‌هایی که مادرشان بعد از وقوع این جنایت دلخراش ارتباطش با آنها قطع شده اظهار داشت: آقای استاندار دلجویی پیشکش، حداقل تکلیف خانواده‌های نگران را هر چه سریعتر روشن کنید.

وی افزود: استانداری خوزستان دیروز به رسانه‌ها اعلام کرده 30 نفر از خوزستان در این جنایت تروریستی شهید شده‌اند این در حالی است که نزدیک به 80 زائر از خوزستان هیچ اثری از آنها نیست.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار